Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anlamıyolar anlamayacaklarda bazen cok iyiyim dersin bazen hersey tersine döner. He birsey istemekle yoku bilmemek dert degil birgün sen alttan alirsin diger gün esin ama sana güveni yoksa seni farkli görüyosa heeleki vurmaya kaalkiyorsa hani sunu yap bunu yap diyemem ama kendine de cektirme derim. Benim de kayinvelide sorunum var malesef kocam agzimin icine bakiyor ama kayin validem her seyde dolduruyor sabah birsey konusup giyoruz bi karar aliyoruz aksami karari degissmis olarak geliyo birseymi oldu diyorum yok bu karari aldim diyor diger gun kaynanam daan ogreniyorum ben bunu yapmasini söyledim diyor. Evimizde oldugumuz sürece cok iyiyiz ama ne zmana kayinvalidemlerde bulusalim o aksam kavga ediyoruz afedersin yatak odamizda yattigimiz pozisyona kadar kendi belirlemek istiyor cocuk istedigimiz icin. Takmasamda kendinden cok soguttu. Essimdende annesi gibi davransaydi bitirirdim evliligimi ama o hep beni tuttu sadece annesine babasina cevap veremiyo oda saygidan. Ama vurmakmis baska gozle bakmakmis güvrnmemekmis degersiz hissetigim yerde kalamam once kendine deger verki sana herkes deger versin. En son hepsine gerekeni söyledim bıktıgımı ve kayınvalideme sürekli kendisi yuzunden evimizde huzur kalmadigini soyledim sukur eskiye gore daha uzak. Birkez esinle konus derim ama degsiz hissettigin yerde de kalma insan cok yoruluyo
Gerçekten önce benim kocamdan aynısı idi şimdi gün geçtikçe tuhaf huy almaya gidiyor kafası gerçek ten ben de yoruldum iki tane çocuğumuz birisi daha beş aylık yani gerçekten bazen başımı alıp gidesim geliyor ben hiç böyle şeye katlanamaz Ken şimdi şu halime bak gerçekten önce şen şakrak idim şimdi oda içimden gelmiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Gerçekten önce benim kocamdan aynısı idi şimdi gün geçtikçe tuhaf huy almaya gidiyor kafası gerçek ten ben de yoruldum iki tane çocuğumuz birisi daha beş aylık yani gerçekten bazen başımı alıp gidesim geliyor ben hiç böyle şeye katlanamaz Ken şimdi şu halime bak gerçekten önce şen şakrak idim şimdi oda içimden gelmiyor
Maalesef canimn ama ben ona izin vermem kusura bakmasinn yani ortada birşey yok ki
Maalesef canimn ama ben ona izin vermem kusura bakmasinn yani ortada birşey yok ki
Ortada bir şey olsa bile kimsenin kimseye vurma hakkı yok boşanırsın biter gider.Sakın sana zarar vermesine izin verme telefonuna kades indir telefonunu da elinin altında bulundur.Bu adamların gözü bir kere karardı mı emin ol gerisi geliyor sakın alttan alma
Ortada bir şey olsa bile kimsenin kimseye vurma hakkı yok boşanırsın biter gider.Sakın sana zarar vermesine izin verme telefonuna kades indir telefonunu da elinin altında bulundur.Bu adamların gözü bir kere karardı mı emin ol gerisi geliyor sakın alttan alma