Akinti

• Konbuyu başlatan Asya defne
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asya defne tarafından oluşturulan Akinti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 785 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Akinti
Konbuyu başlatan Asya defne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll
A

Asya defne

Guest
Kızlar bir şey sormak istiyorum size benim ilk hamileliğim şu an 6 hafta 4 günlük olduk bende kahverengi akıntı var ve bel kısmım ağrıyor sizce Bi şey olurmu doktora gittim bebek sağlıklı iyi dedi Bi hap verdi onu kullan dedi kullanıyorum bende ama tedirginim ve bu akıntı ne zaman biter yaşayan varmi benim gibi yada olan oldumu yardımcı olursanız çok sevinirim

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlar bir şey sormak istiyorum size benim ilk hamileliğim şu an 6 hafta 4 günlük olduk bende kahverengi akıntı var ve bel kısmım ağrıyor sizce Bi şey olurmu doktora gittim bebek sağlıklı iyi dedi Bi hap verdi onu kullan dedi kullanıyorum bende ama tedirginim ve bu akıntı ne zaman biter yaşayan varmi benim gibi yada olan oldumu yardımcı olursanız çok sevinirim
Hangi hap verdi canim

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Cogu gebelerde kahverengi akıntı oluyor canım progestan hap verip düşük ihtimaline karşı onlem aliyorlar ilk gebeligimde düşük riskim vardı 6 ay kanamam oldu ikinci gebelikte de 2 hafta kahverengi lekelenme oldu ikisindede progestan hap kullandım

Tüm sayfalar yüklendi.