Akinti

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sedanur sahin tarafından oluşturulan Akinti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,734 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Akinti
Konbuyu başlatan Sedanur sahin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedanur sahin

Sedanur sahin

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar çok afedersiniz bişey soracağım beyaz akıntınin çoğalması doğumu tetikler mi yani doğumun habercisi olabilir mi bilgisi olan yazarsa sevinirim

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar çok afedersiniz bişey soracağım beyaz akıntınin çoğalması doğumu tetikler mi yani doğumun habercisi olabilir mi bilgisi olan yazarsa sevinirim
Kac haftaliktin canim bn 37haftaligim sızıntı şeklinde suyum geldi diyorum bide ne goriyim akıntım geliyor oda şu gibi kokusuz biraz biraz geliyor ama hep hissediyorum gelirken gebelikte norml diyorlar ama heleki son aylarda

Sedanur sahin

Kayıtlı Üye
rank
Kac haftaliktin canim bn 37haftaligim sızıntı şeklinde suyum geldi diyorum bide ne goriyim akıntım geliyor oda şu gibi kokusuz biraz biraz geliyor ama hep hissediyorum gelirken gebelikte norml diyorlar ama heleki son aylarda
Kokusuz olana sıkıntı olmaz diyorlar ama koku varsa erken doğum belirtisi olabilir diyor nette

Tüm sayfalar yüklendi.