Akıntı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Akıntı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,580 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Akıntı
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Çok fazla akıntım var bel ağrılarıyla birlikte.beyaz şeffaf saydam kokusuz.3 gündür böyleyim bu günde arttı.gecmesi için ne önerirsiniz
Kuzum o normal akıntı genelde gebelikte oluyor ama. He birde yumurtlama zamanı diye biliyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

- Şeffaf Akıntı: Genellikle fiziksel aktiviteler sonrasında yaşanmaktadır ve normal karşılanmaktadır. Şeffaf ve esnek kıvamda akıntı ise yumurtlama belirtisidir.

Bunu buldum internette

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Çok fazla akıntım var bel ağrılarıyla birlikte.beyaz şeffaf saydam kokusuz.3 gündür böyleyim bu günde arttı.gecmesi için ne önerirsiniz
Gayet normal canim,adet öncesi hep olur ve rahmin sağlıklı yapısı için gerekli..

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Gayet normal canim,adet öncesi hep olur ve rahmin sağlıklı yapısı için gerekli..
Adet öncesi ilkkez yaşıyorum bu durumu.adetten önce hiçbir şey yaşamazdim hayırlısı inşallah

Kuzum o normal akıntı genelde gebelikte oluyor ama. He birde yumurtlama zamanı diye biliyorum

- Şeffaf Akıntı: Genellikle fiziksel aktiviteler sonrasında yaşanmaktadır ve normal karşılanmaktadır. Şeffaf ve esnek kıvamda akıntı ise yumurtlama belirtisidir.

Bunu buldum internette
Teşekkür ederim

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Adet öncesi ilkkez yaşıyorum bu durumu.adetten önce hiçbir şey yaşamazdim hayırlısı inşallah

Teşekkür ederim
Adet günün gecikmeden kan tahlili ver canim sende rahatla bizde😅normalde dollenmeden 8-10 gun içinde kanda belli olabilir

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank

Teşekkür ederim
Rica ederim kuzum

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Yani 7 sene gebe kalmadim, ama dediğin her şeyi sanki hamileymişim gibi umutlandigim her ay yaşadım
Adet günün gecikmeden kan tahlili ver canim sende rahatla bizde😅normalde dollenmeden 8-10 gun içinde kanda belli olabilir
Yaa o kadar mi rahatsız ediyorum sizi.neyse ben bir daha soru sormayın bari😒

Bunu buldum internette
Ovulasyon yaptım tek çizgi çıktı.hayirlisi bakalim

👼👼1995👼👼

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum sən bir kan ver.İçin rahatlasın koy.Bizdə habər bəkliyoz.İnşAllah hamiləsindir.Bu söylədiklərini həpsi hamiləlik bəlirtisi.Pisklojo də ola birir.Ən kolayı kan ver.

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum sən bir kan ver.İçin rahatlasın koy.Bizdə habər bəkliyoz.İnşAllah hamiləsindir.Bu söylədiklərini həpsi hamiləlik bəlirtisi.Pisklojo də ola birir.Ən kolayı kan ver.
Dediklerime psikolojik diyorsunuz bende başlarda öyle sanmıştım ama ağrılar akıntı ve halsizlik olunca ne olabilir diye endişelendim doğrusu.hayirlisi herşeyin 😊

Tüm sayfalar yüklendi.