Akıntı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Akıntı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,580 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Akıntı
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum böyük ihtimalki hamiləsin.Bən çok umutlanma diyə öylə diyo.Test yapsan bəlkidə hamilə çıkarsın inşAllah
Hem doymak bilmiyorum hem ağrılarım şiddetli.koyde tarlada çalışırdım hiçbir yerim agrimazdi ben böyle birşey görmedim.halsizlik var ne yediğimi bilmiyorum bir yandan reçel bir yandan lahmacun yiyorum.cok değişik gerçekten.hayirlisi herseyin

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Hem doymak bilmiyorum hem ağrılarım şiddetli.koyde tarlada çalışırdım hiçbir yerim agrimazdi ben böyle birşey görmedim.halsizlik var ne yediğimi bilmiyorum bir yandan reçel bir yandan lahmacun yiyorum.cok değişik gerçekten.hayirlisi herseyin
İnşallah hamileyimmmm diye post açarsın kuzum🥰🤲rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ahahah kendimi gördüm gebelikte aşırı lahmacun yerdim ayy 😍😍

Mia

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah hamileyimmmm diye post açarsın kuzum🥰🤲rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin
Asla rahatsız olmam neden olayım, ki ben hamileligi yıllarca beklemiş olan biri olarak sana yazdım,seni anlıyorum..💕 ama her açtığın post da hamilelik belirtisi dersek ve sonuç çıkınca üzülürsen insan daha kötü hisseder,o hissettiklerim neydi dersin..o yuzden öncesinde psikolojik de olabilir dedim🌸 ama inşallah değildir ve hamilesindir

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Ahahah kendimi gördüm gebelikte aşırı lahmacun yerdim ayy 😍😍
😊😊Öyle miiii
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Asla rahatsız olmam neden olayım, ki ben hamileligi yıllarca beklemiş olan biri olarak sana yazdım,seni anlıyorum..💕 ama her açtığın post da hamilelik belirtisi dersek ve sonuç çıkınca üzülürsen insan daha kötü hisseder,o hissettiklerim neydi dersin..o yuzden öncesinde psikolojik de olabilir dedim🌸 ama inşallah değildir ve hamilesindir
Ânliyorum sizi sorun yok♥️

Tüm sayfalar yüklendi.