Sorum var Akıntı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Burcuburcu tarafından oluşturulan Akıntı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 623 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Akıntı
Konbuyu başlatan Burcuburcu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bilmiyorum bazen sarı bazen hafif yeşile kayıyor anlamadım ilk hamileliğim korkuyorum da hep çok tedirginim
Sarı ve yeşil akıntı tamamen enfeksiyondan kaynaklı kırmızı kahverengi olmadıkça korkma canı haftan çok küçük doktorunla görüş bunun için ilaç verir enfeksiyonun tedavi edilmesi gerekir bol su iç aynı zamandan

Burcuburcu

Kayıtlı Üye
rank
Doktorum günlük pedlerin akıntı da farkli renk ve koku oluşturduğunu söylemişti bana günlük ped kullanıyorsanız sebebi bu olabilir
Çamaşır ped kullanmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sarı ve yeşil akıntı tamamen enfeksiyondan kaynaklı kırmızı kahverengi olmadıkça korkma canı haftan çok küçük doktorunla görüş bunun için ilaç verir enfeksiyonun tedavi edilmesi gerekir bol su iç aynı zamandan
Cumartyesi kontrol var ama daha önce kültür de yapıldı bişe çıkmıyor akıntı bebekten önce de olurdu

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Çamaşır ped kullanmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cumartyesi kontrol var ama daha önce kültür de yapıldı bişe çıkmıyor akıntı bebekten önce de olurdu
Kültür ne zaman yapıldı canım. Söylediğin akıntı renginin başka açıklaması yok kontrolde bundan bahset doktoruna zaten usg de bakılır ona göre yorumlar

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
Herkese merhabalar kizlar yaklaşık 5 haftalık gebeyim progesteron ve folik asit kullanıyorum ama çok akıntım var şu akıntıya bakabilir misiniz biraz da tedirginim galiba hep kontrol ediyorum tuvalete gidince aman bişe mi oldu aman hangi renk silince falan diye huzursuz oluyorum resim nasıl atılıyor beceremedim
Sarı gibi akıntı bendede oluyor bende sürekli kontrol ediyorum

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiyorum bazen sarı bazen hafif yeşile kayıyor anlamadım ilk hamileliğim korkuyorum da hep çok tedirginim
Bendede ayni ama gebelikte degisabiliyormus zaten akinti benimde ilk gebelik olucak ilkini düşük yapmisdim ama suanda canlı kalbi bile atıyor süreklidir düşünme öyle strese girmiş oluyorsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar