Aklınızdan neler geçiyor yazar mısınız🤭🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Aklınızdan neler geçiyor yazar mısınız🤭🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,095 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aklınızdan neler geçiyor yazar mısınız🤭🤔
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan D❤H❤L

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar canım çok sıkkın ve sizlerle beraber gülmek için bişey düşündüm, hadi herkes aklına gelen ilk şeyi yazsın bakalım ortaya neler çıkacak 🤷🤣 benimki( bir bal arısı olup kaynanamı ısırmak isterdim 😬 sabaha kadar acıdan kıvransın)
Rastgele bğr müzikde deli gibi halay cekıyım ama muzıkle halay alakasiz olsun 😂😂😂

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar canım çok sıkkın ve sizlerle beraber gülmek için bişey düşündüm, hadi herkes aklına gelen ilk şeyi yazsın bakalım ortaya neler çıkacak 🤷🤣 benimki( bir bal arısı olup kaynanamı ısırmak isterdim 😬 sabaha kadar acıdan kıvransın)
Zehirli bir akrep olup kaynanamın bütün vücuduna tonlarca dolup yavaş yavaş ısırıp acı çekmesini o şekilde gözlerini kapatmayi isterdim 😀😀

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Rastgele bğr müzikde deli gibi halay cekıyım ama muzıkle halay alakasiz olsun 😂😂😂
Rahatlamaya ihtiyacın var sanki 🤣
Yılan olsam sokmam daha zehirli 😂
Haklısın biz zehirleniriz mazallah 😬🤷
Benim hayatım komedi 🤦🏻‍♀️
Neden öyle dedin ki 🤔
Bir hafta deliksiz uyku 😃😃
Onu herkes ister ama bu bebeklerle imkansız gözüküyor😂
Zehirli bir akrep olup kaynanamın bütün vücuduna tonlarca dolup yavaş yavaş ısırıp acı çekmesini o şekilde gözlerini kapatmayi isterdim 😀😀
Keşke 🧐🤣

Tüm sayfalar yüklendi.