Merhabalar benim kiz kardeşim var bi tane bizim bir birimizden hic sirrimiz saklimiz yok. Kardeşim kocasinin telefonun 3 kere ayni kadinin numarasini gormuş hep te kocasina sormuş bu kim diye ilkinde muşterim dedi, 2 de kardeşim bularin mesajlarini gormuş sormuş bu ne diye kocasida bir arkadaşim benim telefonumla konuşuyor o kizla diye bir şey soylemiş, 3 de yine mesaj, aramalar konuşmalar falan gormuş yine kocasina sormuş kocasida ben alkolluyken kim olduğunu bilmeden aradim onu diye bir şey soylemiş ama mesajlarida kardeşim gormuş kalpler falan varmiş sonra kardeşim kocasiyla kavga etmiş bunu bana nasil yaparsin diye kocasida yemin etmiş ben onu değil seni seviyorum, ama kizlar kardeşimi sevsede yinede o kizla konuşuyor sizin duşunceleriniz nedir siz olsaniz ne yapardiniz kardeşim fena durumda ne yapacağini bilmiyor ama kocasi buna soğuk falan değil yani iyiler ama kardeşim diyor ki birden bana karşi soğuk oluyor kocam ama birdende cok duygusal oluyor diyor sizin duşunceleriniz nelerdir