Sorum var Alerji

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aslıgül tarafından oluşturulan Alerji başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 512 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Alerji
Konbuyu başlatan Aslıgül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçem💕

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Ben canım gebelikten önce allerset ilaç yutmadan baş ağrısından uyuyamıyodum. Bu sene ne yaparım bilmiyorum genelde haziranda başlıyor baş ağrısı her yıl

Aslıgül

Kayıtlı Üye
rank
Ben canım gebelikten önce allerset ilaç yutmadan baş ağrısından uyuyamıyodum. Bu sene ne yaparım bilmiyorum genelde haziranda başlıyor baş ağrısı her yıl
Ben 1 aydır başladı boğaz ağrısı burun akıntısı tıkanıklığı hamile oşduğum içinde ilaçlarımı kullanamıyorum ama hergün gripmişim gibi dolanıyorum ortalıklarda acaba gebelerin kullanabilecekleri bir ilaç var mıdır

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Ben 1 aydır başladı boğaz ağrısı burun akıntısı tıkanıklığı hamile oşduğum içinde ilaçlarımı kullanamıyorum ama hergün gripmişim gibi dolanıyorum ortalıklarda acaba gebelerin kullanabilecekleri bir ilaç var mıdır
Canım sen aile hekimine sor en iyisi yarın git bekleme çok zor oluyor alerji belki bi çözüm verir sana

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar