Selam anneler bebeğimde pişik diye bir konu açmıştım 15 20 gün önce bilenler bilir pişik ne yaptıysam ettiysem geçmedi ne kremler kullandım ne kurulama ne silme tam geçer gibi oluyor birden tekrar eskisi gibi duruyor. Dün sabah uyandıkki bebeğimde boynu çeneye kadar yukarıdan aşağı göğsüne kadar kıpkırmızı ayak eklem yerleri iç yerleri kıpkırmızı hemen doktora götürdük fakat çokta güvenemedim devlete gidemedim hemen randevu vermiyorlar malum özele doğum yaptığım Hastanenin çocuk bölümüne getirdim doktor bakar bakmaz bu pişik değil besin alerjisi var dedi ama bakmakta öyle böyle hemen acil test yapicaz besin alerji testi dedi tâbi 4 kutu krem yazdı ödeme yapmaya gittiğimde 7 binlira alerji testi için istediler sonuç 15 20 günü bulucak . Haliyle pisikmi alerjimi yoksa hastane para odaklı ondanmi böyle dedi bilmiyorum bende testi yaptırmadan çıktım eve geldim şimdi devlettten randevu alıp yaptiricam bu testi sizler bu durumu yaşayan oldumu besin alerjisi gibi. Para bebegimden önce değil eşim yaptırmadıgim için kızdı ama 7 binlirada şu zamanda az değil devlette yaptırmak varken