Alış veriş bitti mutlu son

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Alış veriş bitti mutlu son başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,241 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Alış veriş bitti mutlu son
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Güle güle kullanır inşallah bebiş❤
Cümlemiz inşallah cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağlıkla giysin prenses canım 💞💞💞
Cümlemiz evlatları kuzum ❤️❤️❤️

Sağlıkla giysin prenses canım 💞💞💞
Cümlemiz evlatları kuzum ❤️❤️❤️

Gözün aydın cnm. Sağlıkla giydir ınşallah.nasıl gidiyor son haftalar
İnşAllah canım daima alta bi baskı var gece uyuyamadım sancı oluyor

Gözün aydın cnm. Sağlıkla giydir ınşallah.nasıl gidiyor son haftalar
İnşAllah canım daima alta bi baskı var gece uyuyamadım sancı oluyor

Güle güle kullanmak nasip olsun 😍 neler aldın banada fikir olsun belki aklıma gelmeyen bir eksiğim vardır
Canım 5 tane çıtçıt bady 6 tane patikli pijama 5 adet bere 5 adet eldiven molfi× bez 1 numara unibaby ıslak mendil bebek alt açma örtüsü bebek temizleme pamugu bebek kulak çöpü şampuan yag pudra pişik kremi emzik biberon 2 adet kutulu hastane çıkışı i 3 adet ayrı elbise puset beşik 4 adet atlet 3 adet kundak bir adet dantelli kundak bagı puset seti deterjan agız bendili bebek çorabı kendim bide teyzelerim urfada hediyeler almış annemggil hepsi onlarda var kendim için 2 atlet 2 kilot 3 çorap 2 adet eşortman bir yemeni emzirme sütyeni hasta bezi bunlar ❤️❤️❤️

Güle güle kullanmak nasip olsun 😍 neler aldın banada fikir olsun belki aklıma gelmeyen bir eksiğim vardır
Canım 5 tane çıtçıt bady 6 tane patikli pijama 5 adet bere 5 adet eldiven molfi× bez 1 numara unibaby ıslak mendil bebek alt açma örtüsü bebek temizleme pamugu bebek kulak çöpü şampuan yag pudra pişik kremi emzik biberon 2 adet kutulu hastane çıkışı i 3 adet ayrı elbise puset beşik 4 adet atlet 3 adet kundak bir adet dantelli kundak bagı puset seti deterjan agız bendili bebek çorabı kendim bide teyzelerim urfada hediyeler almış annemggil hepsi onlarda var kendim için 2 atlet 2 kilot 3 çorap 2 adet eşortman bir yemeni emzirme sütyeni hasta bezi bunlar ❤️❤️❤️

Amin canim güzel gunlerde kullanmayı nasip etsin Allahım 🙏😘
Cümlemiz için cnm

Amin canim güzel gunlerde kullanmayı nasip etsin Allahım 🙏😘
Cümlemiz için cnm

Allah giydirmeyi nasip etsin canım güzel günlerde giysin prenses ♥️🥰
İnşAllah canım Cümlemiz

Allah giydirmeyi nasip etsin canım güzel günlerde giysin prenses ♥️🥰
İnşAllah canım Cümlemiz

Son düzenleme:
Bizimde emzik ve alt açma örtümüz eksik emziğe hala karar veremedim silikon mu kauçuk mu ve hangi marka daha iyi diye🤔🤔

Tüm sayfalar yüklendi.