Eşim bazen dışardan gelince ağzı çok kötü ve garip kokuyor açıkçası şüpheleniyorum biraz kokusu neye benzer içen birinin
Kuzum bu konuda bilgim yok ağır bir koku farklı birseydir gebelikte farklı koku hasasiyet oluyor eşin alkol kullaniyormuydu daha önceEşim bazen dışardan gelince ağzı çok kötü ve garip kokuyor açıkçası şüpheleniyorum biraz kokusu neye benzer içen birinin
Canim agir ve rahtsiz edicinbir kokusu vardir ve insana resmen çarpar kokuEşim bazen dışardan gelince ağzı çok kötü ve garip kokuyor açıkçası şüpheleniyorum biraz kokusu neye benzer içen birinin
İğrenç ağır bir kokusu var canım ağzı da kendisi de kokar çok çeşit içki var hepsinin kokusu farklı ama netice olarak direk buram buram kendi de ağzı da pis kokuyorEşim bazen dışardan gelince ağzı çok kötü ve garip kokuyor açıkçası şüpheleniyorum biraz kokusu neye benzer içen birinin
Aynen katılıyorumİğrenç ağır bir kokusu var canım ağzı da kendisi de kokar çok çeşit içki var hepsinin kokusu farklı ama netice olarak direk buram buram kendi de ağzı da pis kokuyor
Aynen katılıyorum
O zaman içiyordur yani kendi kokmuyor ama ağzı kokuyor bir kere daha aynısı kokmuştu çünküİğrenç ağır bir kokusu var canım ağzı da kendisi de kokar çok çeşit içki var hepsinin kokusu farklı ama netice olarak direk buram buram kendi de ağzı da pis kokuyor
Hiç bı bilgim yok kuzumEşim bazen dışardan gelince ağzı çok kötü ve garip kokuyor açıkçası şüpheleniyorum biraz kokusu neye benzer içen birinin