Sorum var Alkol kokusunu bilen var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde bebeğimlegüzel tarafından oluşturulan Alkol kokusunu bilen var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 554 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Alkol kokusunu bilen var mı
Konbuyu başlatan bebeğimlegüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
O zaman içiyordur yani kendi kokmuyor ama ağzı kokuyor bir kere daha aynısı kokmuştu çünkü ☹️
Sor cnm neden sormuyorsun askm ağzın ne kokuyor rahatsız oldum desen aşkım ne yedin ağzın ne güzel kokuyor vs diye de öğrenebilirsin cnm gerçekten iğrenç kokusu var nasıl anlatsam ki ya rakı böyle değişip karanfilli vs bira çok ağır kokuyor uyusa bile ağız tarafından koku geliyor buarada ben içmiyorum içenlerden biliyorum cnm

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Sor cnm neden sormuyorsun askm ağzın ne kokuyor rahatsız oldum desen aşkım ne yedin ağzın ne güzel kokuyor vs diye de öğrenebilirsin cnm gerçekten iğrenç kokusu var nasıl anlatsam ki ya rakı böyle değişip karanfilli vs bira çok ağır kokuyor uyusa bile ağız tarafından koku geliyor buarada ben içmiyorum içenlerden biliyorum cnm
Geçen sefer koktugunda ağzın kötü kokuyor niye dedim bilmiyorum açık açık da sormak istemiyorum tahmin ettiğini bilmesin diye bilmiyorum ya inşallah içiyordur diyecem ama iki kere farklı zamanlarda aynı koku olması düşündürüyor 😐
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçen sefer koktugunda ağzın kötü kokuyor niye dedim bilmiyorum açık açık da sormak istemiyorum tahmin ettiğini bilmesin diye bilmiyorum ya inşallah içiyordur diyecem ama iki kere farklı zamanlarda aynı koku olması düşündürüyor 😐
Üff baya yazım hatası yapmışım inşallah içiyordur olacaktı ve sorduğumda geçen sefer niye kötü kokuyor diye bilmiyorum dedi uzatmadım

Üff baya yazım hatası yapmışım inşallah içiyordur olacaktı ve sorduğumda geçen sefer niye kötü kokuyor diye bilmiyorum dedi uzatmadım
Yine yanlış yazmışım şaka gibi inşallah İÇMİYORDURR🤦

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank

Yine yanlış yazmışım şaka gibi inşallah İÇMİYORDURR🤦
Önemli değil canım 🌷 kuzum inşallah ne diyeyim aynıysa olblr yemek korkusundan ayırt edilebilir değişik bir kokusu var ve kaç saatte koku yapar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar