Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba anne adayları ve anneler ilk gebeliğim 22 haftalık hamileyim Almanya’da yaşıyorum ve inşallah allahım izniyle burada doğum yapmak istiyorum ilk doğumum olacağı için tecrübesizim ve hiç bir şey bilmiyorum açıkçası biraz da korkuyorum çünkü dili çok az biliyorum burada doğum yapanlar var mı herkes bişeyler diyor doktorlar yardım etmiyormuş falan ben normal doğum istiyorum
Merhaba bende Almanya’da yaşıyorum 28+3 hamileyim. Ultrason için bizden de ekstra para aldılar. Her ay ultrasona girmek için 150 Euro verdik. Doktorumuz Alman 32. Haftaya gelince hastaneye kayıt yaptırmak gerekiyormuş. Doğum konusunda herhangi bir sorun olmadığı sürece normale yönlendiriyorlar. Dil konusunda benimde eksiklerim var. Eşim yanımda girecek doğuma
Merhaba bende Almanya’da yaşıyorum 28+3 hamileyim. Ultrason için bizden de ekstra para aldılar. Her ay ultrasona girmek için 150 Euro verdik. Doktorumuz Alman 32. Haftaya gelince hastaneye kayıt yaptırmak gerekiyormuş. Doğum konusunda herhangi bir sorun olmadığı sürece normale yönlendiriyorlar. Dil konusunda benimde eksiklerim var. Eşim yanımda girecek doğuma
Merhaba canım bana doktorum öyle bir şey demedi ben ekstra para ödemiyorum ultrason için ama normal de öyleymiş herkes öyle diyor peki hastaneye ileri alıyorlar mı bundan haberin var mı