Normal
34+6 cnm ama alttan muayene olduktan sonra geldi şimdi durmuş iki kere afedersin ama idrarımla geldi cnm sonra daha gelmedi nişan olabilir mi üstüne hemen dogum başlar mı cnn[automerge]1720194234[/automerge]Alttan muayeneden sonra ebeye sordum cnm olabilir dedi sabah da sağlık ocağına sordum tahriş etmişler olabilir dedi çünkü gece den beri hastanedeyim sancım çıkmıştı beş kere bakıldı alttan muayene sabaha kadar cnn[automerge]1720194240[/automerge]Alttan muayeneden sonra ebeye sordum cnm olabilir dedi sabah da sağlık ocağına sordum tahriş etmişler olabilir dedi çünkü gece den beri hastanedeyim sancım çıkmıştı beş kere bakıldı alttan muayene sabaha kadar cnn
34+6 cnm ama alttan muayene olduktan sonra geldi şimdi durmuş iki kere afedersin ama idrarımla geldi cnm sonra daha gelmedi nişan olabilir mi üstüne hemen dogum başlar mı cnn
[automerge]1720194234[/automerge]
Alttan muayeneden sonra ebeye sordum cnm olabilir dedi sabah da sağlık ocağına sordum tahriş etmişler olabilir dedi çünkü gece den beri hastanedeyim sancım çıkmıştı beş kere bakıldı alttan muayene sabaha kadar cnn
[automerge]1720194240[/automerge]