Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar merhaba nasılsınız alttan muayene oldum da ben ondan sonra her tuvaletimde kanamam geliyor ufak ufak da kan toplanması gibi birşey geliyor aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı canlarım ne oluyor bu durum
Kızlar merhaba nasılsınız alttan muayene oldum da ben ondan sonra her tuvaletimde kanamam geliyor ufak ufak da kan toplanması gibi birşey geliyor aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı canlarım ne oluyor bu durum
Kızlar merhaba nasılsınız alttan muayene oldum da ben ondan sonra her tuvaletimde kanamam geliyor ufak ufak da kan toplanması gibi birşey geliyor aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı canlarım ne oluyor bu doktorun
34+6 cnm ama alttan muayene olduktan sonra geldi şimdi durmuş iki kere afedersin ama idrarımla geldi cnm sonra daha gelmedi nişan olabilir mi üstüne hemen dogum başlar mı cnn
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Alttan muayeneden sonra ebeye sordum cnm olabilir dedi sabah da sağlık ocağına sordum tahriş etmişler olabilir dedi çünkü gece den beri hastanedeyim sancım çıkmıştı beş kere bakıldı alttan muayene sabaha kadar cnn
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Alttan muayeneden sonra ebeye sordum cnm olabilir dedi sabah da sağlık ocağına sordum tahriş etmişler olabilir dedi çünkü gece den beri hastanedeyim sancım çıkmıştı beş kere bakıldı alttan muayene sabaha kadar cnn
Amin canım inşallah daha önce bir kaç kere daha olmuştum muayene öyle bir durum olmamıştı bu en son olduğum da üst üste bir kaç kere yaptılar bu yüzden mi oldum bilemedim ki cnm