Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşk olsun demet niye böyle sert tepki verdinki illa koy demedikki@azramcankizim dan rica ettim koydu bende demeti de göreydik iyiydi dedim sevdiğim için merak ettim sadece
Alya noluyo anlamadim sana veya baskasina bisey demedim ben aciklamami yaptm resim istiyosunuz demedim zaten kimseye bisey söylemedm niye uzatiyosun hayirdir noluyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Elif bu kadar önemli bisey degil isteyen koyar istemeyrn koymsz dedi demeti göremezsin koymaz resim dedi bende ona cevap verdim ne elife ne sana kötü bisey demedim
Elif bu kadar önemli bisey degil isteyen koyar istemeyrn koymsz dedi demeti göremezsin koymaz resim dedi bende ona cevap verdim ne elife ne sana kötü bisey demedim
Demet benlik bir şey yok canım ben sana bişey demiyorum zaten ister bırakır ister birakmassin senin bilecegin bir iş ben karışmam beni merak etti arkadaş bende bıraktım kaldırdım zaten uzatmayın boşver gerek yok aranız bozulmasın bosyere
Demet benlik bir şey yok canım ben sana bişey demiyorum zaten ister bırakır ister birakmassin senin bilecegin bir iş ben karışmam beni merak etti arkadaş bende bıraktım kaldırdım zaten uzatmayın boşver gerek yok aranız bozulmasın bosyere