Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varAmannnnn hep ismi yapicam yeterin 🤣🤣şimdi kahve yapicam yanına kurabiye keyif yapcam 😂😂
ayy valla bu havada hiç misafir cekemem evde battaniyenin altina girip bir elime cayimi bir elime kumandayi alsam yeter ama cocuklardan firsat bulamiyorum
ayy valla bu havada hiç misafir cekemem evde battaniyenin altina girip bir elime cayimi bir elime kumandayi alsam yeter ama cocuklardan firsat bulamiyorum
ayy canm taşinma arefesindeyim 1 bucuk ay sonra nasip olursa taşinacam bi yandan cocuklar bi yandan alişveriş bir yandan ev işi derken hiç firsatim olmuyo
ayy canm taşinma arefesindeyim 1 bucuk ay sonra nasip olursa taşinacam bi yandan cocuklar bi yandan alişveriş bir yandan ev işi derken hiç firsatim olmuyo
benim icin biraz kolay olacak inşallah cunki koltuk takimi yatak odasi cocuk odasi hepsini yeni aldim 1 bucuk ay sonra yeni gececegim evime gidecek yani bu evde mobilya olarak hiç bişey goturmeyi düşunmuyorum