Amazondan eşim alışveriş yapıyor sürekli canım çok memnun gerçekten çok iyi ilgileniyorlarKızlar süt pompası alayım dedim de amazondan alışveriş yapan var mı yada aliekspres ten alışveriş yapan var mı
Amazondan eşim alışveriş yapıyor sürekli canım çok memnun gerçekten çok iyi ilgileniyorlarKızlar süt pompası alayım dedim de amazondan alışveriş yapan var mı yada aliekspres ten alışveriş yapan var mı
Aşkım sen kaç haftalık hamilesin ben mi kaçırdımSağol cmm süt sağma makinesi düşündüm bende
Kaç günde geliyor PTT var mı nasıl merak ettim doğruysa hemen bir şeyler alacağımAmazondan eşim alışveriş yapıyor sürekli canım çok memnun gerçekten çok iyi ilgileniyorlar
Kız tama ben dört haftalık hamileyim yaAşkım sen kaç haftalık hamilesin ben mi kaçırdımsen son göğüs ağrın vardı ?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kaç günde geliyor PTT var mı nasıl merak ettim doğruysa hemen bir şeyler alacağım
Sen ne ara hamilesin kız bende yeni öğrendim gözden kacmisKız tama ben dört haftalık hamileyim yasürpriz bebek geliyor on beş gün sürüyor bence gelmesi a
Sen ne ara hamilesin kız bende yeni öğrendim gözden kacmis
Hayırlı olsun ama galiba sen istemiyordunkız hiç deme bende bile gözden kaçmış supriz bebek oldu
Kız tama ben dört haftalık hamileyim yasürpriz bebek geliyor on beş gün sürüyor bence gelmesi a
Ya hayırlı olsun çok sevindim inan bilemezsinYaaaaalan cidden mi ?
He valla kızYaaaaalan cidden mi ?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya hayırlı olsun çok sevindim inan bilemezsin![]()
Hayırlı olsun gercekten çok sevindim sağ salim kucağına alırsın inşallah canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın canımHe valla kızamin inşallah canım Allah razı olsun sen nasılsın