Analık hakkı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nevin cavdar tarafından oluşturulan Analık hakkı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,344 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Analık hakkı
Konbuyu başlatan Nevin cavdar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkdslar sigortası olmayan annelere ozel hastnede analık hakkı diye bırsey var mis bilgisi olan var mı
Bilmiyorum canım neymiş analık hakkı sigortam yok benim ücretli gidiyorum yarın Özel hastane ye ve benim hiç bir farkım yok daha da ben ücretli oldugum için daha da fazla para ödüyorum özel hastane yüzüne bakmıyor canım analık hakkını sosyal politikalar bakanlığı veriyor 1kereye mahsus doğan bebek için anneye para veriyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk defa duydum bende merak ettim bizimde sigorta Yok
Aynı yiz bu kadar olur seninde mi sigorta yok canim

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiyorum canım neymiş analık hakkı sigortam yok benim ücretli gidiyorum yarın Özel hastane ye ve benim hiç bir farkım yok daha da ben ücretli oldugum için daha da fazla para ödüyorum özel hastane yüzüne bakmıyor canım analık hakkını sosyal politikalar bakanlığı veriyor 1kereye mahsus doğan bebek için anneye para veriyor

Aynı yiz bu kadar olur seninde mi sigorta yok canim
Yok cnm maalesef 250 TL muayene ücretleri özel hastanede veriyorum

Nevin cavdar

Kayıtlı Üye
rank
İlk defa duydum bende merak ettim bizimde sigorta Yok
Sigortan yoksa devlet cocuk dogana kadar sigortalı gibi muayne ucretı alıyormuş cnım yani sigortalı gibi muayne oluyorsun

Yok cnm maalesef 250 TL muayene ücretleri özel hastanede veriyorum
Ben aradım analık hakkı diye bırsey varmı dedim ozel hastaneye var dediler Sigortan yoksa bile sigortalıymıs gibi muayne ucretı alıyor larmıs cnım

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Sigortan yoksa devlet cocuk dogana kadar sigortalı gibi muayne ucretı alıyormuş cnım yani sigortalı gibi muayne oluyorsun

Ben aradım analık hakkı diye bırsey varmı dedim ozel hastaneye var dediler Sigortan yoksa bile sigortalıymıs gibi muayne ucretı alıyor larmıs cnım
Ne yapmamız gerek acaba ben özelde doğum yapacam da onun içinde sigortalı gibi gözükurmuyum

Peki ne yapmam lazım onun için bilgin varmı canım

Peki ne yapmam lazım onun için bilgin varmı canım

Tüm sayfalar yüklendi.