Ankara Şehir Hastanesi🤍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cansubavkirrr tarafından oluşturulan Ankara Şehir Hastanesi🤍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 867 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ankara Şehir Hastanesi🤍
Konbuyu başlatan Cansubavkirrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sabriye

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar ben 15 haftalığım hiç Ultrosan resmi alamadım hiç şehir hastanesinden resim alan oldumu bide 3lü taramada resim verdiler mk🥰🥰🥰🥰
Ben 11. Haftada kontrole gittigimde vermislerdi istemedim ama oncekilerde vermemislerdi keyflerine gore yapiyolar heralde siz bencede kendiniz isteyin.. ayeintiliya 19 nisanda gidicem insallah 3 boyutlu verirler size diyorum insallah kendim istemeyi unutmam😂

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Ayın 6sinda kuzum Çarşamba yakışıklı oğlumu görecem 🤭🤭😍
Ultrason da gösteriyorlarmı ekranı size diğer devlet hastanelerinde göstermiyorlar bide eşin falan girebiliyormu içeriye ay bide renkli ultrason varmı varsa onlarmı bakıyo senmi söylüyorsun bende ayın 14 üne randevu aldım senin söylediğin doktora çok soru sordum kusura bakma canım ya🤦☺️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ultrason da gösteriyorlarmı ekranı size diğer devlet hastanelerinde göstermiyorlar bide eşin falan girebiliyormu içeriye ay bide renkli ultrason varmı varsa onlarmı bakıyo senmi söylüyorsun bende ayın 14 üne randevu aldım senin söylediğin doktora çok soru sordum kusura bakma canım ya🤦☺️
İlk öncelikle ultrasonda gösteriyorlar kuzum 2. Olarak kadın dkgum yerine hiç bir erkeği almıyorlar. Ve hiç renkli uktrasina burda girmedim. Ama giren arkadaşlar varsa yazar ve kusurluk bir sey yok 😘

Tüm sayfalar yüklendi.