Ankara Şehir Hastanesi💬💬

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cansubavkirrr tarafından oluşturulan Ankara Şehir Hastanesi💬💬 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,349 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ankara Şehir Hastanesi💬💬
Konbuyu başlatan Cansubavkirrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Şehir hastanesi hangi doktordan memnunsunuz??
Birde bayan doktorlarını tercih etmeni istemem çünkü. 3 kere ilk gebeligimde kadın doktora gitim köpek gibi davranıp başından atilar en iyisi erkek doktor ve erkek doktor seçimini de bence biraz yaşı ilerlemis olması lazım bazı doktorlar. Daha yeni olmuş doktor kalkıp busuru abuk sabuk şey söyleyip canını sikabiliyor

Cansubavkirrr

Kayıtlı Üye
rank
Şehir hastanesinden hangisinden memnunsunuz??

Ya ben asilin da kadir hocadan memnunum. Çok ilgili ama genelikle her doktor masa da oturuyor ebe. Bakıp hocaya söylüyor ama kadir hoca müthiş ilgili
Ben bugün gittim hastaneye bi doktor baktı bana sarışın zayıf güzel konuştu benimle ama ismi yeliz çalakoglumu değil mi Bilmiyorum randevu aldığımda bu isim.vardi malum hep değişiyor doktorların odası

Cansubavkirrr

Kayıtlı Üye
rank
Birde bayan doktorlarını tercih etmeni istemem çünkü. 3 kere ilk gebeligimde kadın doktora gitim köpek gibi davranıp başından atilar en iyisi erkek doktor ve erkek doktor seçimini de bence biraz yaşı ilerlemis olması lazım bazı doktorlar. Daha yeni olmuş doktor kalkıp busuru abuk sabuk şey söyleyip canını sikabiliyor
Erkek doktorda hiç muane olmadım hep bayanda oldum ilk defa bugün bi doktor iyi davrandı bana normalde köpek gibiler

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ben bugün gittim hastaneye bi doktor baktı bana sarışın zayıf güzel konuştu benimle ama ismi yeliz çalakoglumu değil mi Bilmiyorum randevu aldığımda bu isim.vardi malum hep değişiyor doktorların odası
Yani ben çok zorluk yaşadığım için hep erkek doktora giderim memnunum da mesela Altan muaaane etmek istiyor bayan doktor yok dediğin zaman it gibi azarlıyor fakat erkek doktor istemediginde sen bilirsin karar senindir diyor yada ilgili anlayışlı. Gününde çağırıyor bir çok sorularını. En güzel şekil dde yanıtlıyor

Tüm sayfalar yüklendi.