ankarada doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bebeklerim tarafından oluşturulan ankarada doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,509 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ankarada doğum
Konbuyu başlatan Bebeklerim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hayalcianne

Bebeklerim

Kayıtlı Üye
rank
Ben Ankara şehir hastanesine gittim hastane çok iyi tertemiz ve gittim doktorda danışmadakiler falanda gayet iyilerdi ama işte her hastane gibi randevu sıkıntı
Randevu mu bulunmuyor bide her gittiginde farkli doktora gidiliyo sanirim

rmys

Kayıtlı Üye
rank
Randevu mu bulunmuyor bide her gittiginde farkli doktora gidiliyo sanirim
Aynen öyle bende randevu arıyorum şuan yok ama hastane çok güzel ve bi sıkıntı yaşamadım kime ne sorarsanız yardımcı oluyor doktora da sordukça cevaplıyordu gayet iyi niyetle ama işte ranvdevu sıkıntısı her devlette oldupu gibi orda da var

Ece mi Enes mi?

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar ankarada doğum yapanlae yapacak olanlar hangi hastaneye gidiyosunuz.memnun musunuz ?
Ben ilk iki qebeliqimde Etlik Zübeyde Hanım da doqum yapmıştım bu üçüncü qebeliqim kontrollerim şehir hastanesinde oluyor doqumumda her iki yerde de olabilir iki yerde temiz şehir hastanesinin doqum yeri nasıl bilmiyorum ama temiz hijyenik yani

G 🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Bende şehir hastanesine gidiyorum fakat randevu bulmak çok zor. Her gittiğimde farklı doktora gitmek zorunda kalıyorum. Doktor değil asistanlar muayene ediyor. İçeriye aynı anda iki üç kişi alıyorlar ve hiç ilgilenilmiyor. Kafanızda soru işaretiyle gidip geri dönüyorsunuz. Sorularınıza yanıt alamıyorsunuz. Özelde doğum ücretleri çok pahalı olduğu için mecburen burada doğum yapacağım fakat baya endişeliyim.

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar ankarada doğum yapanlae yapacak olanlar hangi hastaneye gidiyosunuz.memnun musunuz ?
Bende Ankara şehirhastanesine gidiyorum hastane cokguzel aslında yeteri kadar doktorda var ama baştan savma ya insan gibi bilgi veren yok her gitmemden sonra özele gidiyorum aydınlanmak için. Doğum için kimseden olumsuz birşey duymadım üst düzeyde söylenenler özelden farkı yok diyorlar doğum için. Ama bilmiyorum sadece testler ayrıntılı fln için oraya gidicem sanırım doğum içinde ozel biyer tercih edicem doğumda muayane gibi baştan savma olur diye güvenemiyorum. Hastanede imkan var ama iletişim eksikliği var doktorlarda.

Tüm sayfalar yüklendi.