ankarada doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bebeklerim tarafından oluşturulan ankarada doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,509 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ankarada doğum
Konbuyu başlatan Bebeklerim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hayalcianne

G 🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Bende Ankara şehirhastanesine gidiyorum hastane cokguzel aslında yeteri kadar doktorda var ama baştan savma ya insan gibi bilgi veren yok her gitmemden sonra özele gidiyorum aydınlanmak için. Doğum için kimseden olumsuz birşey duymadım üst düzeyde söylenenler özelden farkı yok diyorlar doğum için. Ama bilmiyorum sadece testler ayrıntılı fln için oraya gidicem sanırım doğum içinde ozel biyer tercih edicem doğumda muayane gibi baştan savma olur diye güvenemiyorum. Hastanede imkan var ama iletişim eksikliği var doktorlarda.
Dediğinize katılıyorum hiçbir bilgi alamıyoruz. Aynen bende sizin gibi hem şehir hastanesinde hemde özel bir hastanede muayene oluyorum.

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar ankarada doğum yapanlae yapacak olanlar hangi hastaneye gidiyosunuz.memnun musunuz ?
İlk dogumumda olduğu gibi ikincide kısmetse acibademde olacak çok memnunum temiz kalabalık olmayan teknolojik acidan mükemmel doğumdan sonra da aynı şekilde anne baba özel yemeği kuaförü içinde herşeyden bulunan çanta hediyesi acıbadem logolu hastane çıkışı 4 poz resim şerbeti vs. Olan odaları çok güzel olan istersen suit oda seçeneği olan bir hastane yani güzel sadece bana uzak 🤗 ama sezeryan olduğu için problem yok şuan

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
İlk dogumumda olduğu gibi ikincide kısmetse acibademde olacak çok memnunum temiz kalabalık olmayan teknolojik acidan mükemmel doğumdan sonra da aynı şekilde anne baba özel yemeği kuaförü içinde herşeyden bulunan çanta hediyesi acıbadem logolu hastane çıkışı 4 poz resim şerbeti vs. Olan odaları çok güzel olan istersen suit oda seçeneği olan bir hastane yani güzel sadece bana uzak 🤗 ama sezeryan olduğu için problem yok şuan
Fiyat ne peki kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.