Ankarada özel hastane doğum fiyatları

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hayalcianne tarafından oluşturulan Ankarada özel hastane doğum fiyatları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 874 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ankarada özel hastane doğum fiyatları
Konbuyu başlatan Hayalcianne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hayalcianne

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler ve anne adayları
Özel hastaneleri arayıp muayene ücreti doğum paketi sordum sadece doğum fiyatı sordum.
1 gecelik doğum11 bin
Doğum paketi 12bin.

Bu kadar pahalımı gerçekten 1 gecelik doğum yoksa benim yeni hamile olduğumu anladıkları içinmi böyle fiyat verdiler? 32 / 34 haftalık hamile arasa onada mı 11bin dicekler. Bilgidi olan aydınlatırsa sevinirim
Uygun fiyatlida var lokman hekim etlik mesela arkadaşlarım 7 bine falan paket halinde halletti içinde albüm bile var kendim acibademdeyim ve çok pahalı malesef özeller bu şekilde 😶

Hayalcianne

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun çevremde çok arkadaşım var kontrole özele gidip doğumu mecburiyetten özelde yapan ülkenin durumu ortada
Amin inşaallah canım
Hayırlısı olsun hakkımızda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mrb.. geçen yıl kocaeli acı badem de yapmıştım ben acıbadem sigortam olduğu için. Orda 7bin diğer özel hastanelerde 3.000 ila 4000 arasındaydı. 8 ay oldu 8 ayda da 11000 lere cikabolecegini dusunmuyorum açıkçası. Max.5000 olsun. Bence araştırın biraz daha. Bende devleti tercih etmiyorum. Tekrar gebeyim şuan 4 aylık yine özelde yapacağım. Kolay gelsin. Sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin allah insallah
Bende anlamadım bu artış niye bu kadar çok...
Şubat ayında hamileydim onu kaybettim... O zaman sordum 5bin fiyat verdiler 2binide sonradan geri ödenicel demişlerdi şimdi öylr teklif veren yok..
Araştırmaya devaö ediyorum

Amin aminn Allah razı olsun.. sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.