Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 10 dakikada bir kasılma oluyor bende afedersin tuvalete çıkacakmış gibi hissediyorum sancı mı bu dün gitmiştim kontrole birşey yoktu ne yapsam bilemedim
3.dogumsa bence hic bekleme derim..ben hastaneye zor yetismistim..yolda dogurmadigim icin sansliyim.. halbuki doktor 3. Dogumumdan 1 hafta once uyarmisti beni hastaneye yatmam konusunda..cunku 3.dogumlar aniden oluyormus.. kendin bilirsin ama hic riske atma dogum yapacak olabilirsin..
3.dogumsa bence hic bekleme derim..ben hastaneye zor yetismistim..yolda dogurmadigim icin sansliyim.. halbuki doktor 3. Dogumumdan 1 hafta once uyarmisti beni hastaneye yatmam konusunda..cunku 3.dogumlar aniden oluyormus.. kendin bilirsin ama hic riske atma dogum yapacak olabilirsin..
En dogrusunu yapmissin.. 3.dogumlar cok ani oluyormus cunku.. bende allah nasip ederse dogum zamanindan bir gun once gidip kendim yatis yapicam 3. Dogumumdada dedigim gibi zor yetismistim..allah gostermesin az daha yolda doguruyordum.. rabbim saglikli sihatli hic anlamadan kucagina almayi nasip etsin insallah.. cok yakinda guzel haberlerini alicaz gibi
Kızlar 10 dakikada bir kasılma oluyor bende afedersin tuvalete çıkacakmış gibi hissediyorum sancı mı bu dün gitmiştim kontrole birşey yoktu ne yapsam bilemedim