Hahahahahİşte ondan diyorum ya açtığı her postta adımı kötüledi ama şaka gibidir ki hala evli adamla
Hahahahahİşte ondan diyorum ya açtığı her postta adımı kötüledi ama şaka gibidir ki hala evli adamla
Boşanmak size göre çok kolay görunuyormuş beliki ben boşanmaya asla düşünmedim. Sadece benden burda buyuk abla ve anneler var onlardan her defa tavsiye ıstedim . Nasıl davranayım? Ne yapabilirim ? Eşimi huyunu nasıl değiştirebilirim? Diye çok kez sordum yazdım. Buraya girdiğimden beri hep azarlamak , hep yargıladınız. Tabi eşiniz size kraliçe gibi davranıyorsa ve siz eşinize söz geçirebiliyorsanız, ve eşiniz tüm kalbiyle sizi seviyorsa ve size saygılıysa ve bir kere olsa bile size el kaldırmadıysa rica ederim sizde çok şükür edin. Aile evinde hiç baskı gördunuzmu? Evlendıkten sonra Hiç aç kaldınızmı peki ? Gençlik hata yapıp 18 de evlendinizmi? Ben baba sevgisini görmedim hep başkalarında aradım buyuk hata yaptım maalesef ve çok pişman oldum . Allah şükür bende o kötü günlerden geçtim. Ve bin kere şükür sağlığımız yerinde , açta değilim açıkta değilim çok şükür. Ama sizin gibi rahat değilim oturduğum yerden hayatı zor olan bi anneye bir kadına laf sokmak aşağalamak öyle biri de değilim çok şükür. O yüzden çok şükür edin hal ve halinize hepiniz. Karşındaki bir İnsanın nasıl biri olduğunu ve ne zorluktan geçtini bilip bilmeden kimse yargılayamaz aşağılayamaz.Yaşadığın şey emin ol dert değil kendi kendine dertleniyorsun . Sağlığın yerinde mi yerinde, evin , paran var mı ona bak , eşin annesine sarılmış öpmüş etmiş bunlar boş işler. Bak benim kzıım 4 aylık olacak 4 aydır hastanelerde sürünüyoruz. Kemikleri yüzünden kendine dert arama şükür sağlığın sıhhatim yerinde o onun annesi o kadar sevecek sarılacakts. Lütfen ya pireyi deve yapmaya ne gerek var . Benim başımda bir kayınbaba var düşman başına ama bu kadar abartmadım adamı ya şaka gibisin cidden .
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Değil mi bende demiştim bu adam bu kadar kötüyse evli kalma o zaman diye . Eşini sevdiğini düşünmüyorum bile bir insan bizi tanısa ne tanımasa ne ama tanımadığı bir insana bile bu kadar kötüleyemez ya . Cidden bu kadar kötüyse neden evlisin bacım bu adamla
Hanımefendi Allah sizi daha çok güldürsün ama merak ediyorum böyle o kadar rahat o kadar umursamayan birisiniz ki . Bunun için ne yapıyor ve ya ne kullanıyorsunuz çok merak etim?Hahahahah
Tıpkı bir ergen gibiHahahahah
O şımarık dediğin kadın ikiz doğum yaptı hem de 20küsür haftalıkken.Bir evladını kaç gün yoğun bakım kapılarında bekledikten sonra toprağa verdi, diğer evladını 1,5 kilodan büyüttü bu hale getirdi.O senin gibi oturduğu yerden şikayet etmedi aslanlar gibi boşandı şimdi de çalışıp zar zor yaşattığı tek evladına bakıyor.Sen de bilmeden laf söyleyebiliyorsun demek ki di mi?Boşanmak size göre çok kolay görunuyormuş beliki ben boşanmaya asla düşünmedim. Sadece benden burda buyuk abla ve anneler var onlardan her defa tavsiye ıstedim . Nasıl davranayım? Ne yapabilirim ? Eşimi huyunu nasıl değiştirebilirim? Diye çok kez sordum yazdım. Buraya girdiğimden beri hep azarlamak , hep yargıladınız. Tabi eşiniz size kraliçe gibi davranıyorsa ve siz eşinize söz geçirebiliyorsanız, ve eşiniz tüm kalbiyle sizi seviyorsa ve size saygılıysa ve bir kere olsa bile size el kaldırmadıysa rica ederim sizde çok şükür edin. Aile evinde hiç baskı gördunuzmu? Evlendıkten sonra Hiç aç kaldınızmı peki ? Gençlik hata yapıp 18 de evlendinizmi? Ben baba sevgisini görmedim hep başkalarında aradım buyuk hata yaptım maalesef ve çok pişman oldum . Allah şükür bende o kötü günlerden geçtim. Ve bin kere şükür sağlığımız yerinde , açta değilim açıkta değilim çok şükür. Ama sizin gibi rahat değilim oturduğum yerden hayatı zor olan bi anneye bir kadına laf sokmak aşağalamak öyle biri de değilim çok şükür. O yüzden çok şükür edin hal ve halinize hepiniz. Karşındaki bir İnsanın nasıl biri olduğunu ve ne zorluktan geçtini bilip bilmeden kimse yargılayamaz aşağılayamaz.
Hanımefendi Allah sizi daha çok güldürsün ama merak ediyorum böyle o kadar rahat o kadar umursamayan birisiniz ki . Bunun için ne yapıyor ve ya ne kullanıyorsunuz çok merak etim?
Her yazdığım yazıyı gördün ve şimdi mı aklına geldi yorum yazmaya gerçekten çok komıksın. Yazdığım yazılarda ne batı anlam veremiyorum ay ay çok şımarıksınız, bu şımarıklığınız lise dönemdeki kendine birşey sanan kızlar vardı ya onu hatırlatınız bana. Herşeyı laf eden , sıkıştıran , ve herşeyı göze batan
Tıpkı bir ergen gibi
Sen harika bir kadınsın ben bu hayatta kıskanacaksam senin gücünü kıskanırım kimsenin kocasının parasını değilHahahahah
Çok büyük derdi var diye de bana böyle davranma hakkı da yok. Allah yardımcı olsun inşallah hep böyle mutlu olur.O şımarık dediğin kadın ikiz doğum yaptı hem de 20küsür haftalıkken.Bir evladını kaç gün yoğun bakım kapılarında bekledikten sonra toprağa verdi, diğer evladını 1,5 kilodan büyüttü bu hale getirdi.O senin gibi oturduğu yerden şikayet etmedi aslanlar gibi boşandı şimdi de çalışıp zar zor yaşattığı tek evladına bakıyor.Sen de bilmeden laf söyleyebiliyorsun demek ki di mi?
Sen harika bir kadınsın ben bu hayatta kıskanacaksam senin gücünü kıskanırım kimsenin kocasının parasını değil
Asıl yargılamayı sen yapıyorsun işte sana şu konuda çok dürüst olayım hayatım mükemmel değildi ta k eşime kadar aile evinde baskı alasını gördüm aile içi cinsel istismara bile maruz kaldım . Size o yüzden şükredin diyoruz… baba sevgisi gördüm ama aynı zamanda o kadar terbiyeli ve saygılı olmama rağmen babam tarafından defalarca birileri ile karşılaştırıldığını da gördüm ? Üniversite okuyup bitirmeme rağmen hala babamın bir işe yaramazsınız lafını da duydum? Ha ben eşimle evlenince değere bindim orası ayrı bir olay. Ama başta eşimle evlenirken bu olayların hepsini sırası ile ona anlattım ve hangi konulara taviz veririm hangisine vermem onu da anlattım . Kuralları şimdi değil başta koydum ben ve kesin bir dille ne olursa olsun yaparsan 10 çocuğum olaa bile ayrılırım dedim .söz konusu eşimin ailesi ise gıkım çıkmaz annesi yok zaten ama babası bana o kadar iğrenç şeyler yapsa da asla aralarına girmem kendim tartışır, kendim kızar kendim laf ederim çok büyük bir olaysa eşime devredeirim gerekeni yapar.. şiddetten söz ediyorsun sence şiddet boşanma sebebi değil mi ? Ülkemizde kaç tane kadın bu yüzden öldürüldü adama o tavizi veren sensin açık kapı bırakan sensin . Kimsenin ne yaşadığını bilmeden derdiniz yok eşinizden dayak yeseniz diye saçma sapan konuşma olur mu ? Bak şuan da evladımın sağlığı ile uğraşıyorum ama senin kadar yakınmadım ? Geçenlerde genetiğe kadar gittik artık gerisini siz düşünün hidrosefalili bir bebek gördükteç sonra olaya bakış açım değişti beterin beteri var buna şükür demeyi unutmayın…. Allah yardımcınız olsun ama eşinize hakarwt ederek bir yere varamazsınız? O sizin helaliniz ya nasıl bu kadar zaman boyunca açtığınız her posta ekmeyini yediğiniz bir adamı kötüleyebildiniz der misiniz? Size o yüzdwn diyorum bu adam bu kadar kötüyse neden evlisin ? Aç kaldınız mı diyorsun sence burada herkesin hayatı dört dörtlük mü? Açta kaldım ama aAllaha şükür etmeyi bırakmadım bak şuan evim barkım var … şükretmeyi beterin beteri vardır demeyi unutmayın sizin derdiniz bir hiç yani deet bile değil rabbim can sağlığı verdikten sonra..Boşanmak size göre çok kolay görunuyormuş beliki ben boşanmaya asla düşünmedim. Sadece benden burda buyuk abla ve anneler var onlardan her defa tavsiye ıstedim . Nasıl davranayım? Ne yapabilirim ? Eşimi huyunu nasıl değiştirebilirim? Diye çok kez sordum yazdım. Buraya girdiğimden beri hep azarlamak , hep yargıladınız. Tabi eşiniz size kraliçe gibi davranıyorsa ve siz eşinize söz geçirebiliyorsanız, ve eşiniz tüm kalbiyle sizi seviyorsa ve size saygılıysa ve bir kere olsa bile size el kaldırmadıysa rica ederim sizde çok şükür edin. Aile evinde hiç baskı gördunuzmu? Evlendıkten sonra Hiç aç kaldınızmı peki ? Gençlik hata yapıp 18 de evlendinizmi? Ben baba sevgisini görmedim hep başkalarında aradım buyuk hata yaptım maalesef ve çok pişman oldum . Allah şükür bende o kötü günlerden geçtim. Ve bin kere şükür sağlığımız yerinde , açta değilim açıkta değilim çok şükür. Ama sizin gibi rahat değilim oturduğum yerden hayatı zor olan bi anneye bir kadına laf sokmak aşağalamak öyle biri de değilim çok şükür. O yüzden çok şükür edin hal ve halinize hepiniz. Karşındaki bir İnsanın nasıl biri olduğunu ve ne zorluktan geçtini bilip bilmeden kimse yargılayamaz aşağılayamaz.
Hanımefendi Allah sizi daha çok güldürsün ama merak ediyorum böyle o kadar rahat o kadar umursamayan birisiniz ki . Bunun için ne yapıyor ve ya ne kullanıyorsunuz çok merak etim?
Her yazdığım yazıyı gördün ve şimdi mı aklına geldi yorum yazmaya gerçekten çok komıksın. Yazdığım yazılarda ne batı anlam veremiyorum ay ay çok şımarıksınız, bu şımarıklığınız lise dönemdeki kendine birşey sanan kızlar vardı ya onu hatırlatınız bana. Herşeyı laf eden , sıkıştıran , ve herşeyı göze batan
Tıpkı bir ergen gibi
Hanımefendi eşini kötüleyen sensinn seni saymayan ailesinin yanında rencide eden kifur eden biriyle evli kalan sensin buraya post açıyorsun elestiriye açık ol o zaman sen benim ne yaşadığımı nerden bileceksin sen benim yaşadıklarımı yasadinmi ya ya kafama göre konuşuyorsun ben 2 evladımı kaybettim biri karnimdayken öldü kalp atışı durdu diğer evladımı doğurdum kokladim elini tuttum beyin kanmasindan dolayı oldu toprağa verdim diğer oğlum 4 ay Küvezde kaldı aylarca neler neler yaşadı kalbi durdu nefesiz kaldı oksijen tüpü ol olmadan yapamıyordu öyle zor süreclerden gecdiki bana mucize oldun4 ay boyunca yoğun bakım ünitesinde kaldı entübeydi asla umut yoktu olecek dediler ben hep korkuyla ağlayarak gittim yoğun bakım odalarına ya oğlum ölürse ya öldüyse diye ben bunları hep yaşadım son zamanlarda psikolojim çok bozuldu naptigimi bilmiyordum yasadiklarimi rabbim kimsenin başına vermesin evlat acısı çok zor çok Allah'ım düsmanima yasatmasin bunu asla unutmadım her cuma giderim yanına mezarligini oyuncaklar süslüyorum yalniz birakmiyorum evet Rabbime sukurler olsun diğer evladimi bana bağışladı oda benim yavrum kalbim yüreğim acıyor olmuyor işte gülsemde sevinsemde kalbimde o benim bu olaylar çok kötüydü kaldiramadim eşimle anlaşamadim ailesiyle bana bir kac hakaret edici cümleler kullandı bosandim ondan ben evlat acisi ysadim ailem yanımda oldu onun ailesi değil yuvam yıkıldı oğlum babasiz uzakda büyüyor zor degilmi zor hemde çok zor keske bunları yapmasaydi sagkikli ortamda büyümesi daha iyi diyorum oğluma her bakdigimda agliyorum.hakktmedi diye bunları kimsenin ne yasadigini bilemden konusmayin kafaniza göreÇok büyük derdi var diye de bana böyle davranma hakkı da yok. Allah yardımcı olsun inşallah hep böyle mutlu olur.
Canım burda kimlerin ne dertleri var biz ne desek boş eşin kabul ederse bence bi aile terapistine gidin ne bilim karşılıklı oturup konuşun şikayetlerinizi, içini ferahlatmak istiyosun evet ama biz ne desek boş yani bizim sana tavsiye vermemizle çözülecek bir mesele değil belli çünkü bir kaç postunu daha okumuştum.. Sadece kafama takılan eşin galiba sürekli birilerine karşı kendini ispatlama çabasında sanırım.. Yada gösterişi seviyor bilemedim.. Rahatsızlığımı dile getir.. Ve de ikincisi küfür ve şiddet varsa evlilik belli bi yerden sonra yürümez emin ol çocuğun var mı bilmiyorum.. Babamın sevgisizliğinden böyle oldum gibisinden birşey yazmışsın eski topraklar malesef içten sever dışa vurmaz bu demek değil ki seni sevmiyor canın yansa ilk aile koşar o yüzden sana edilen küfürü şiddeti küçümseme gerekirse aile kapısına dönmenin gözdağını ver birde sizin olay öyle birbirinize trip atıp kızmayla geçecek bişey değil adamakıllı konuşmanız gerekMerhabalar nasılsınız?
Kızlar birşey soracağım, eşleriniz anneleri yanında değişik harekete bulunuyormu size karşi ? Anneleri vıcık vıcık oğluna harekete bulunuyormu?
Biz eşimin memleketinden taşınacağımız için eşime iyilikte bulundum 1 hafta boyunca eşimin annesinin yanın da kaldık, sırf onlar birlikte zaman geçirsinler diye, beynimi yapmasınlar diye yok oğlumla arama giriyor yok yasak koyuyor demesin diye hiç uğraşamam neyse.
Geldik herşey güzel gidiyor , hoşuma gitmeyen şey ise , ben eşimle ayrı konuşmak istesem yanımıza geliyor, eşime vıcık cıvık hal harekete bulunuyor, bana inatmı yapıyor ? Cıvık vıcık derken bir anda pat kucağına yatıyor, öpuyor , içine giriyor resmen , eşim rahatsız olduğunu söylüyor yinede yapıyor. Bana inatmı ? Yoksa başka birşey? Benim kıskançlığım yok , garip yanı davranışları vıcık vıcık.
Sonra eşimle biz anlaştık , 1 yıl sonra güzel bir tatile gideceğiz yazın, gidiyor herkese diyor, ve peşimize takıyor benim ailemi kendi ailesini neymiş hep birlikte tatile gideceğiz eğlencez . Tamam çok güzel ama İlk önce ikimiz tatil yapsak ? 1 yıl sonra hep birlikte yaparız. Sonra birşey olsa hemen bana sesini yükseltiyor küfür ediyor bana annesinin yanında, annesine icra geldi bok gibi herşeye eşim karışıyor senin işin değil birşey değil ne bok gibi karışıyorsun dimi? İcra da annesi yüzünden geldi karışık olay. Neyse kağıta yazan numarayı aradı eşim yüksek sesle konuşmaya başladı eşim telefonla , ya bi dur sesli konuşma , insan sana anlatmaya çalışıyor onun konuşmadı bitikten sonra soru sor konuş ne karı gibi konuşuyorsun? Ne bağırıyorsun dedim? Orada senı ses kaydı alıyorlar bide gerizekalı kendi adını ve soyadını söyledi, seni şikayet etseler işinden olursun dedim. Yemin ederim eşim birşey yapmadan önce düşünemiyorum çok düşüncesiz.