Sorum var Anne karnındaki Bebeğe kilo aldıran yiyecekler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gorkemin annesi tarafından oluşturulan Anne karnındaki Bebeğe kilo aldıran yiyecekler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 224 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anne karnındaki Bebeğe kilo aldıran yiyecekler
Konbuyu başlatan Gorkemin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜
G

Gorkemin annesi

Guest
Merhaba kizlar 25+5 haftalık hamileyim doktor kontrolünde bebeğimin kilosu 800 Gr çıktı erken doğum riskim olduğu için bebeğim kuveze girsin istemiyorum bebeğime ne gibi şeyler kilo aldırır ve ya siz neler yediniz şimdiye kadar kilo alması için
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şu an kilosu normal ama bana da öyle dediler şimdi 35 haftalık süt yoğurt kemik suyu kırmızı et yeşillik Yulaf ceviz yiye bildiğin ne varsa çünkü herkesin herşeye gücü yetmiyor kafana takma düşünme birşey olmaz Allah'ın izniyle

Son düzenleme:

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar 25+5 haftalık hamileyim doktor kontrolünde bebeğimin kilosu 800 Gr çıktı erken doğum riskim olduğu için bebeğim kuveze girsin istemiyorum bebeğime ne gibi şeyler kilo aldırır ve ya siz neler yediniz şimdiye kadar kilo alması için
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şu an kilosu normal ama bana da öyle dediler şimdi 35 haftalık süt yoğurt kemik suyu kırmızı et yeşillik Yulaf ceviz yiye bildiğin ne varsa çünkü herkesin herşeye gücü yetmiyor kafana takma düşünme birşey olmaz Allah'ın izniyle
Aynen de kendine cevap verdiğin gibi 😁😁

Tüm sayfalar yüklendi.