Anne sütü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep’in annesii tarafından oluşturulan Anne sütü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,125 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anne sütü
Konbuyu başlatan Zeynep’in annesii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

💗Canan&Ebuzer💗

Kayıtlı Üye
rank
Bi krem var ama hiç işe yaramıyor gibi emmese bile çok acıyor bebek bir türlü almak istemiyo ne yapacağım bilmiyorum
Lansinoh kremi bende ilk bebeğimde kullanmıştım bi işe yaramıyor. Bi arkadaşımın tavsiyesiyle beklazon merhem var onu aldım eczaneden çok iyi geldi. 2 gün de iyileşti. Benim 1 göğsüm ağrıyordu sadece ona tek sürdüm gece. Merhemli olanı bebeğe vermiyordum geceleri.Sabah göğsümü yıkayıp öyle veriyordum. Sende öyle yap iki göğsün ağrıyorsa bi gece birini bi gece diğerini merhemle. Göğsünü yıkamadan verme bebeğe. Inşallah seninde hemen iyileşir çok iyi geleceğine eminim.

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Herkese merhaba cuma günü sezeryan doğum oldum ama hala sütüm gelmedi süt gelmesi için öneriniz var mı acaba
Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah 🙏 Süt olduğu halde gelmiyorsa süt kanalların tıkalı olabilir geçenlerde burada bi arkadaşın öyle olmuştu gelmemeye devam ederse bi dra görün istersen

Zeynep’in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Duş iyi gelmediyse sıcak havlu koy göğüslerine damarları açsın bol su iç
Duş iyi gelmediyse sıcak havlu koy göğüslerine damarları açsın bol su iç
bide havlu deneyeyim teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yanlış hatırlamıyorsam galactako damla kullanmistim promalt içecekler icmistim azcikta gelse canını sıkma bebeğe yetiyor bunlar artırmak için bol su iç 🤗
Süt var gibi ama bebeğim emmiyor pompa ile biraz biraz oluyor onu veriyorum

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah 🙏 Süt olduğu halde gelmiyorsa süt kanalların tıkalı olabilir geçenlerde burada bi arkadaşın öyle olmuştu gelmemeye devam ederse bi dra görün istersen
Amin teşekkür ederim çarşamba günü randevumuz var gideceğiz pompa ile biraz biraz oluyor ama göğüslerim hiç yumuşamıyor

Lansinoh kremi bende ilk bebeğimde kullanmıştım bi işe yaramıyor. Bi arkadaşımın tavsiyesiyle beklazon merhem var onu aldım eczaneden çok iyi geldi. 2 gün de iyileşti. Benim 1 göğsüm ağrıyordu sadece ona tek sürdüm gece. Merhemli olanı bebeğe vermiyordum geceleri.Sabah göğsümü yıkayıp öyle veriyordum. Sende öyle yap iki göğsün ağrıyorsa bi gece birini bi gece diğerini merhemle. Göğsünü yıkamadan verme bebeğe. Inşallah seninde hemen iyileşir çok iyi geleceğine eminim.
Onu da deneyeyim yeterki geçsin ne olsa deneyeceğim

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Amin teşekkür ederim çarşamba günü randevumuz var gideceğiz pompa ile biraz biraz oluyor ama göğüslerim hiç yumuşamıyor

Onu da deneyeyim yeterki geçsin ne olsa deneyeceğim
Rica ederim canım inşallah düzelir o zamana kadar da farklı bi şeye gerek kalmaz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar