Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ablamın eşi yani eniştemin arkadaşıydı bizi tanıştırdı
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Biz kuzenin evimiz aynı mahaleden ben 14 yaşlarından falndim o da 17 falan bana çıkma teklifi eti kabul etmedim peşimden baya koştu hep ret ettim ama yine nasip birbirimizle evlendik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Biz kuzenin evimiz aynı mahaleden ben 14 yaşlarından falndim o da 17 falan bana çıkma teklifi eti kabul etmedim peşimden baya koştu hep ret ettim ama yine nasip birbirimizle evlendik
Annemler bahseti dedi kuzenin seni istiyor ben dedi asla evlenmem onla böyle şöyle derken baktık sozlenmisiz
Annemler bahseti dedi kuzenin seni istiyor ben dedi asla evlenmem onla böyle şöyle derken baktık sozlenmisiz
Cnm biz kuzeniz aynı mahaleden ben 14 yaşlarından falandı o da 17 yaşlarındaydı bana cikma teklifi eti Kabul etmedim peşimden baya koştu ama hep red etim ama nasip birbirimizle evlendik