Sorum var Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisaazraebru tarafından oluşturulan Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 644 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var
Konbuyu başlatan melisaazraebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kendı kızına asla dermi öyle bişey bana gelınce dört duvar arasında oğluyla yaşayan benim ben çekiyorum onu kımse değil dınlemıcem canım onu onu dinledim bu zamana kadar sesimi çıkarmadım oğluna karsı oğlu kendini aştı yeter artık bende insanım vallahi canım artık ne olursa olsun umrumda değil hıc
Aynen boşa zaman kaybettirdi kaynanan sana, eşinin daha aklı yerindeyken ayrılsaydın belki de şimdiye peşini bırakmıştı ya da başkalarına salça olmuştu

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Aynen boşa zaman kaybettirdi kaynanan sana, eşinin daha aklı yerindeyken ayrılsaydın belki de şimdiye peşini bırakmıştı ya da başkalarına salça olmuştu
Bişey yapamaz kocası kimse sahipsiz değil bu kizin gözünü korkutmuş herkes boşanıyor sonuçta

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Canım dua ediyorum İnşallah karşısına baskası çıkar da kurtulurum ondan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bişey yapamaz kocası kimse sahipsiz değil bu kizin gözünü korkutmuş herkes boşanıyor sonuçta
Beni ıkı yıldır korkutuyor şimdi aklım basıma geldi canım bızde boşanma yok boşanma olursa senıde kendımı de öldürürüm falan da filan da

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kaynanası yüzünden hep, kadın kendi keyfini düşünüyor aman bize bulaşmasın diye bu kızcağızın başına atıyor.Adamın bağımlılığı arttıkça paranoyası arttı.İlk zaman anası babası tutup kolundan tedaviye götürseydi ya da bu arkadaşı salsaydı hem bu şiddeti korkuları yaşamayacaklardı küçücük kızlarıyla hem adam bekar hayatına alışacak belki de peşini bırakacaktı.Şimdi adamın çekmekten beyin hücreleri öldü pimi çekilmiş bombaya döndü Allah sorsun hesabını
Canım dua ediyorum İnşallah karşısına baskası çıkar da kurtulurum ondan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Beni ıkı yıldır korkutuyor şimdi aklım basıma geldi canım bızde boşanma yok boşanma olursa senıde kendımı de öldürürüm falan da filan da
İnşAllah canım ya arayan mevlasını da bulur belasını da bunlar da dört nala arıyorlar, Rabbim hayırlısını versin biz ve evlatlarımız için 🤲 başka birinin de günahına girmesinler kendi müstehaklarını Allahtan bulsunlar

Tüm sayfalar yüklendi.