Sorum var Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisaazraebru tarafından oluşturulan Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,423 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var
Konbuyu başlatan melisaazraebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
A

Ay oğlunu çok düşünüyorsa alsın evine beslesin çıksın kaymakama vasi olsun zorla tedavi ettirsin.Sen varken düzgündü de gidince o yola girdi sanki aman boşver ben engelledim valla hepsini konuştukça insanın sinirini bozuyorlar
En iyisini yapmışssınn canım peki canım bısey daha sorucam çocugun ıcın diyorlar mı özledik fln dıye gorelım veya bıze ver çocuğu dıyorlar mı kaynanam bir kere bana sen aılene bısey dersen çocukları alırım elinden demişti

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
En iyisini yapmışssınn canım peki canım bısey daha sorucam çocugun ıcın diyorlar mı özledik fln dıye gorelım veya bıze ver çocuğu dıyorlar mı kaynanam bir kere bana sen aılene bısey dersen çocukları alırım elinden demişti
Mahkeme görüş günü belirledi o zaman babası gösterirse gösterir gerisi beni ilgilendirmez

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Anladım canım Kızınla beraber güzel bır geleceğiniz olsun inşallah sağlıkla huzurla büyüsün🙏
Mahkemeyi açana velayeti alana kadar çok dikkatli ol kızlarını göstermek zorunda değilsin hiç bir şey yapamazlar polise bile başvursalar polis ortada karar yok bir şey yapamayız der ama kaçırırlarsa ya da zorla alırlarsa geri almak için sen de hiç bir şey yapamazsın çünkü polis sana da babası bir şey yapayız der.İlk duruşmada geçici velayeti aldıktan sonra da hiç bir şey yapamazlar o zaman da sen polisle çocuklarını geri alabilirsin.Zaten davayı açar açmaz pedagog görüşmeye geliyor eşini gördükten sonra rapora yazar hemen anlıyorlar çok dikkatli ve bilgililer insan sarrafı olmuşlar artık.Güzel dileklerin için de teşekkür ederim inşAllah herkes mutlu mesut yaşasın 🌸🤲

Tüm sayfalar yüklendi.