Sorum var Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisaazraebru tarafından oluşturulan Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,607 kez görüntülenmiş, 66 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var
Konbuyu başlatan melisaazraebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan melisaazraebru

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Git sikayetci ol cidden akli başına gelsin kadına şiddet hayir canm cesaretini topla sen ona kiymazsan o sana ve çocuklarına kyacak yoksa kardeş var onu yükle anında içeri alırlar onu şikayetçi ol ailenden söyle kavga ettiniz i saklama senin ailen onlar her türlü arkanda dururlar
Evet canım ıyıkı aılem var onlar olmasa ne yapardım dıye düşünüyorum hep sonunda zaten şikayetçi olucam içeri alsınlar belkı akkılanır
Ağzından burnundan kan geliyorsa gitsin hastaneye sen ne yapacaksın ki
Bende öyle dedım kendısıne canım bana dıyor kı hastanen hıc bıtmedı her ay hastanedesn benim de burnumdan agzımdn kan gelıyor ben gidiyormuyum hastaneye dedm git sen kendın gitmiyosun bişeylerden korkuyosun dedım hastaneye gidip tedavi olursam benı üç yıl ıcerı alırlar dıyor öyle bısey var mı canm
Ağzından burnundan kan geliyorsa gitsin hastaneye sen ne yapacaksın ki

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Evet canım ıyıkı aılem var onlar olmasa ne yapardım dıye düşünüyorum hep sonunda zaten şikayetçi olucam içeri alsınlar belkı akkılanır

Bende öyle dedım kendısıne canım bana dıyor kı hastanen hıc bıtmedı her ay hastanedesn benim de burnumdan agzımdn kan gelıyor ben gidiyormuyum hastaneye dedm git sen kendın gitmiyosun bişeylerden korkuyosun dedım hastaneye gidip tedavi olursam benı üç yıl ıcerı alırlar dıyor öyle bısey var mı canm
Ben hiç öyle şey duymadım ya ama alırlarsa da alsınlar ne yani içip içip gezmenin de sonu belli

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Ben hiç öyle şey duymadım ya ama alırlarsa da alsınlar ne yani içip içip gezmenin de sonu belli
Aynen canım nereye kadar hep sustum böyle oldu belkı başta öğrendiğim gıbı konuşsaydım belkı bu kadar olmicaktı Allah razı olsun senden canm benım derdıme derman oldunuz yanımda oldunuz 🙏

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Amin amin canım benım iyiki varsın tanımasam da senı sanki yıllardır tanıyomusum gıbi yazıyorum sana 🙏
Sen de öyle 💕 Fani dünya illaki sınanacaktık bizim sınavımız aynı yazılmış, Rabbim alnımızın akıyla bunun da üstesinden gelmeyi nasip etsin bize inşAllah 🤲

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Sen de öyle 💕 Fani dünya illaki sınanacaktık bizim sınavımız aynı yazılmış, Rabbim alnımızın akıyla bunun da üstesinden gelmeyi nasip etsin bize inşAllah 🤲
Ne güzel konuştun canım amin ınsallah canm benım Rabbim çocuklarımızı huzurla sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin bize Ailemizi basımızdan eksık etmesın🙏

Tüm sayfalar yüklendi.