Sorum var Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisaazraebru tarafından oluşturulan Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,701 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var
Konbuyu başlatan melisaazraebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan melisaazraebru

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Canm annemle konuştum herşeyi ben anladı görümcemle konuşurken konusmaların hepsını duydu ağlayarak anlattım anneme annemde baban şimdilik duymasın yoksa olay buyür sımdı beraber halletcez dedı eşime dedım sen kullanıyosun ben herseyın farkındayım dedım nasıl farkındasın dedı bir takım şeyler gördüm dedım kasanda dedı söz bıdaha ıcmıcem kullanmıcam kasanın anahtarıda sende dursun dedi ilk gör düğün gıbı neden gelıp bana söylemedin dedi nasıl söyliyim dedım korkuyorum senden dedım ya bana bısey yaparsan dıye korktum dedım insan nasıl kocasından korkar dedı nıye korkuyosun dedı saçmalıyosun dedı ben sacmalamıyorum dedım sana ne olmuş sen böyle olmuşsun diyor sen beni sevmiyosun dıyor bana bende dedım bu konuyu akşam konuşcaz tedavi olmasını isticem
Kendi kararın tabi bir şey diyemem ama sana bu söylediklerinin aynısını ben çok duydum bunların hepsi taktik döndüğün an 2 gün iyi davranacak 3. gün daha beter olacak aha buraya yazıyorum.Bu illetin tedavisi yok önce onu kabullenmen lazım çünkü bir kere adamın kendi istemesi lazım senin zorunla anca sana bıraktım der 2 gün amateme gider sonra gizli saklı yalan dolan devam eder.Youtube da m.et çıkmazı diye bir belgesel var aç izle, yapay zekaya yaz sor.Sana acımasız geliyor olabilirim ben de eşimi çok severdim ama kızımın tırnağı etmez.Bu tercihi onlar yaptı bu yola bilerek girdi bizim bir sorumluluğumuz yok

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Kendi kararın tabi bir şey diyemem ama sana bu söylediklerinin aynısını ben çok duydum bunların hepsi taktik döndüğün an 2 gün iyi davranacak 3. gün daha beter olacak aha buraya yazıyorum.Bu illetin tedavisi yok önce onu kabullenmen lazım çünkü bir kere adamın kendi istemesi lazım senin zorunla anca sana bıraktım der 2 gün amateme gider sonra gizli saklı yalan dolan devam eder.Youtube da m.et çıkmazı diye bir belgesel var aç izle, yapay zekaya yaz sor.Sana acımasız geliyor olabilirim ben de eşimi çok severdim ama kızımın tırnağı etmez.Bu tercihi onlar yaptı bu yola bilerek girdi bizim bir sorumluluğumuz yok
Gorumceme demıs ben çocuklarsız yapamam görümcem de dıyor deme ben eve gelmicem yoksa kendıne bişey yapar esım diyomuş bana karısmasın hep uyucam kendime demis görümcem de sende karısma ama ona demıs görümcem de çok üstüne gitme onun dıyor bende dedım ben o eve gelsem ya bana bşey yapsa görümcem de dıyor bişey yapmaz gel sen boşver dıyor bende dedım kullandıgı şeyler bellı degıl krız anı gelse ben ne yapcam canım ondn korkuyorum ya gıtsem krız anında bana bısey yapsa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay okurken içim acıdı resmen bu nasıl insan insan bile denmez yaratık herif ya bak canım sanaa çok üzülüyorum gerçekten yazık o evlatlarına sana ailene sana ilerde birşey yapar haberlerde hep görüyorum Allah korusun elinde kalırsın yazık ediyorsun kendine boşan bence polise git anlat bunları uzaklaştırma al ya gerçekten çok dua ediyorum sana Allah yardımcın olsun inşallah seni çocuklarını o pislikten korusun ailene de anlat herşeyi ilerde sana diyecekler niye bize anlatmadın hasta diyorsun ama senin yaşadıkların anlatılamayacak gibi değil o Zaman ailen daha kötü olur ailene anlat hepsini bence tekrar söylüyorum kendini ve o güzel yavrularını kurtar o adamdan Allah aşkına 🥺🥺🥺

Uzaklaştırma al nolur
Canım annemle konuştm herşeyi birebir anlattm annem de ben senı asla o eve göndermem sana bisey yapar dedı annem benım bildiğimı şimdilik bilmesin de dedi onunla konuşucam ben dedı hayır dedim konuşma kendı annesıne vuran insan sana neler demez hıc onunla muhattap olma boşver dedım görümcemlerde onun ustune fazla gitme diyorlar eşim demıs ben cocuklarsız yapamam görümcem de dıyor deme gelmıcem diye kendıne bısey yapar annem de dıyor tedavi olsun gider yine içer dayanamaz o dıyor ya krızı gelse sana bisey yapsa dıyor ne yapıcagımı ne düşüneceğimi bilmiyorum artik

Son düzenleme:

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Gorumceme demıs ben çocuklarsız yapamam görümcem de dıyor deme ben eve gelmicem yoksa kendıne bişey yapar esım diyomuş bana karısmasın hep uyucam kendime demis görümcem de sende karısma ama ona demıs görümcem de çok üstüne gitme onun dıyor bende dedım ben o eve gelsem ya bana bşey yapsa görümcem de dıyor bişey yapmaz gel sen boşver dıyor bende dedım kullandıgı şeyler bellı degıl krız anı gelse ben ne yapcam canım ondn korkuyorum ya gıtsem krız anında bana bısey yapsa

Canım annemle konuştm herşeyi birebir anlattm annem de ben senı asla o eve göndermem sana bisey yapar dedı annem benım bildiğimı şimdilik bilmesin de dedi onunla konuşucam ben dedı hayır dedim konuşma kendı annesıne vuran insan sana neler demez hıc onunla muhattap olma boşver dedım görümcemlerde onun ustune fazla gitme diyorlar eşim demıs ben cocuklarsız yapamam görümcem de dıyor deme gelmıcem diye kendıne bısey yapar annem de dıyor tedavi olsun gider yine içer dayanamaz o dıyor ya krızı gelse sana bisey yapsa dıyor ne yapıcagımı ne düşüneceğimi bilmiyorum artik
Kendine bir şey yapmasın diye kendini niye tehlikeye atıyorsun bu kadar mı değerin yok senin, hem hala niye onunla bununla konuşuyorsun engelle geç.Alın kendiniz tedavi ettirin sizin oğlunuz ben elin kızıyım de kapat telefonu.Ayrıca yarın yanlış doz alıp ölmeyeceğini nereden biliyorsun zaten her içtiğinde ölme tehlikesi var adamın tek derdi senin yumuşak yanına oynamak aynı şeyi benimki aylardır söylüyor ama hiç icraatını görmedik yiyip içip geziyor gayet rahat

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Kendine bir şey yapmasın diye kendini niye tehlikeye atıyorsun bu kadar mı değerin yok senin, hem hala niye onunla bununla konuşuyorsun engelle geç.Alın kendiniz tedavi ettirin sizin oğlunuz ben elin kızıyım de kapat telefonu.Ayrıca yarın yanlış doz alıp ölmeyeceğini nereden biliyorsun zaten her içtiğinde ölme tehlikesi var
Evet doğru diyosun canm zaten bıraktım desede bırakmaz o illeti gider orda burda içer annesıne dıyorum vasısı ol tedavı ettir dıyor tedavılık biseyı yok uyusa üstünden atar o uyumakla keşke olsaydı aldatma mı bu ya bıdaha yapmıcam dıyıp geçsin yarının ne olacağı bana ne yapacagı bellı degıl annem de dıyor ben senı evıne gıtmene izin vermiyorum tedavi ettırsınler onu sonra dıyor başta eşime kaçarak hata yaptım 18 yasımda kaçtım ona aıleme çok yalnıs yaptım keşke dinleseydim annemi babamı kaçmasaydım işte ıkı çocuğum var onlara iyi bir gelecek yaşatmak istiorum

Tüm sayfalar yüklendi.