Ben senden sanki dönecekmişsin gibi bir enerji alıyorum sanki annene babana söyleyememe nedenin de geri dönmek istediğinde gitme diyecekler diye gibi geliyor, bu görümcenle kaynananla da hâla konuşmaların falan sanki köprüleri yakmamak için gibi.Ama yazdın ya 3 yaşındaki süt kuzusu bebeğin dedemi ara anne bizi alsın demiş yanarım o masumlara tekrar aynı korkuları yaşatacaksın diye yanarım.Bak milletin çocuklarına şurada hamile olup kocasıyla mutlu mesut olan kaç kişi var, karısıyla birlikte çocuk nasip olmadı diye senelerce uğraşan hastane kapısında bekleyenler var, akşam oldu mu hep beraber iftar açan babasına sarılıp oyun oynayanlar var, gece huzurla yatağında uyuyan bebekler var bizim çocuklarımız haketmiyor mu?En güvende olmaları gereken evlerinde neden korkuyla yaşasınlar

Ben 12 sene uğraştım dile kolay olmuyor ne yaparsan yap olmuyor giden gençliğim oldu boşu boşuna hayatımı harcadım şimdi ona harcayacak 1 saniyem yok, ben de bir kere geldim dünyaya kızımla beraber yaşayacağım ya gezeceğim tozacağım.İster bencil desinler ister başka şey senin benim evinde yuvasında mutlu mesut yaşayanlardan neyimiz eksik mesela?Ben de Allahın bir garip kuluyum.Zararın neresinden dönersen kârdır, ben uzaklaştırma alalı Allahıma şükürler olsun 7 ay oldu bir an bile pişman olmadım.Çocuğunu çok düşünen çocuğunun rızkını kumara ona buna yatırmaz.Bu kızlar büyüyecek yarın öbür gün erkek arkadaşı kocası olacak okumaya gidecek diye düşünür benim onların yanında dimdik durmam korumam lazım der kendine dikkat eder, her içtiğinde ölme ihtimali olan şeye gidip bulaşmaz.Zaten ne zaman kadınlar gitse çocuğum da çocuğum oluyor gün içinde ne kadar oturuyordu kızlarıyla, yemeğini yedirip banyo yaptırıp uyurken bi kitap okuduğu var mıydı? Ben hiç sanmıyorum