Sorum var Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisaazraebru tarafından oluşturulan Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,568 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var
Konbuyu başlatan melisaazraebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan melisaazraebru

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
A

Ay oğlunu çok düşünüyorsa alsın evine beslesin çıksın kaymakama vasi olsun zorla tedavi ettirsin.Sen varken düzgündü de gidince o yola girdi sanki aman boşver ben engelledim valla hepsini konuştukça insanın sinirini bozuyorlar
En iyisini yapmışssınn canım peki canım bısey daha sorucam çocugun ıcın diyorlar mı özledik fln dıye gorelım veya bıze ver çocuğu dıyorlar mı kaynanam bir kere bana sen aılene bısey dersen çocukları alırım elinden demişti

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
En iyisini yapmışssınn canım peki canım bısey daha sorucam çocugun ıcın diyorlar mı özledik fln dıye gorelım veya bıze ver çocuğu dıyorlar mı kaynanam bir kere bana sen aılene bısey dersen çocukları alırım elinden demişti
Mahkeme görüş günü belirledi o zaman babası gösterirse gösterir gerisi beni ilgilendirmez

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Anladım canım Kızınla beraber güzel bır geleceğiniz olsun inşallah sağlıkla huzurla büyüsün🙏
Mahkemeyi açana velayeti alana kadar çok dikkatli ol kızlarını göstermek zorunda değilsin hiç bir şey yapamazlar polise bile başvursalar polis ortada karar yok bir şey yapamayız der ama kaçırırlarsa ya da zorla alırlarsa geri almak için sen de hiç bir şey yapamazsın çünkü polis sana da babası bir şey yapayız der.İlk duruşmada geçici velayeti aldıktan sonra da hiç bir şey yapamazlar o zaman da sen polisle çocuklarını geri alabilirsin.Zaten davayı açar açmaz pedagog görüşmeye geliyor eşini gördükten sonra rapora yazar hemen anlıyorlar çok dikkatli ve bilgililer insan sarrafı olmuşlar artık.Güzel dileklerin için de teşekkür ederim inşAllah herkes mutlu mesut yaşasın 🌸🤲

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Mahkemeyi açana velayeti alana kadar çok dikkatli ol kızlarını göstermek zorunda değilsin hiç bir şey yapamazlar polise bile başvursalar polis ortada karar yok bir şey yapamayız der ama kaçırırlarsa ya da zorla alırlarsa geri almak için sen de hiç bir şey yapamazsın çünkü polis sana da babası bir şey yapayız der.İlk duruşmada geçici velayeti aldıktan sonra da hiç bir şey yapamazlar o zaman da sen polisle çocuklarını geri alabilirsin.Zaten davayı açar açmaz pedagog görüşmeye geliyor eşini gördükten sonra rapora yazar hemen anlıyorlar çok dikkatli ve bilgililer insan sarrafı olmuşlar artık.Güzel dileklerin için de teşekkür ederim inşAllah herkes mutlu mesut yaşasın 🌸🤲
Verdiğin bilgiler için Allah razı olsun canım benim 🙏 şimdi daha aileme bişey demedım dicem ama uygun bir zamanda anlatıcam çocuklarım şu an çok hasta küçük kızımın ağzında yaralar çıktı ağzının dısına kadar vurmuş yaralar onu düşünüyorum iyileşse de herşeyi anlatmk istiyorum

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Verdiğin bilgiler için Allah razı olsun canım benim 🙏 şimdi daha aileme bişey demedım dicem ama uygun bir zamanda anlatıcam çocuklarım şu an çok hasta küçük kızımın ağzında yaralar çıktı ağzının dısına kadar vurmuş yaralar onu düşünüyorum iyileşse de herşeyi anlatmk istiyorum
Senden de Allah razı olsun aman canım bu aralar çocuklarına çok dikkat et görüştüreceksen bile onlarla yalnız bırakma yalnız görüşme sakın yanında baban abin biri olsun, çok geçmiş olsun bizde covid olduk valla hastalık dolu Rabbim hepimize şifa versin

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Kızlar sürekli aynı postu açıyorum eşim hakkında bılıyorum sürekli aynı şeyleri diyorum burda böyle yazıp anlatmasam içime atarak çok kötü oluyorum düşüne düşüne kafayı yicem artık Eşim madde bağımlısı bagımlıyıda gecmıs bence onun 1 hafta önce benı cok kötü dövdü nereye uğradığımı sasırdım dövme sebebı de klıma bozulmustu servısı aradım esım de o sıra uyandı uykusu bölünmüş dıye kalktı küçük kızım kucagımdayken kafama kafama vurdu sonra bacagımdakı etı eliyle çevirdi bir sürü hakaretler etti o gun babamı cagırcaktım babama bısey yapar dıye çağıramadım ve şu an anneme geldım annemdeyım nasıl anlatıcam onlara bilmiyorum şu an güvendeyim ıkı kızım da dünden berı hastalar çocuklarla ilgilenme yok bisey yok benı sucladı sen hasta ettin bakamadın oruç tutuyorum diye laf ediyor çok karışıyor bana bana gözlerinin altı mor balemı cektın dıyor bana ben her boku ıcerım benım gözlerim öyle değil dedı hakaretler etti aıleme nasıl anlatıcam onu düşünüyorum o eve dönmek istemiyorum
Ay okurken içim acıdı resmen bu nasıl insan insan bile denmez yaratık herif ya bak canım sanaa çok üzülüyorum gerçekten yazık o evlatlarına sana ailene sana ilerde birşey yapar haberlerde hep görüyorum Allah korusun elinde kalırsın yazık ediyorsun kendine boşan bence polise git anlat bunları uzaklaştırma al ya gerçekten çok dua ediyorum sana Allah yardımcın olsun inşallah seni çocuklarını o pislikten korusun ailene de anlat herşeyi ilerde sana diyecekler niye bize anlatmadın hasta diyorsun ama senin yaşadıkların anlatılamayacak gibi değil o Zaman ailen daha kötü olur ailene anlat hepsini bence tekrar söylüyorum kendini ve o güzel yavrularını kurtar o adamdan Allah aşkına 🥺🥺🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anneme bır hafta burda kalıcam dedim n'oldu sana bisey mı oldu dedı yok dedim ama sürekli düşündüğümu gördüğü için sureklı annemın gözü üstümde annemdeyım artık guvendeyım o yüzden sımdı ıcım bır nebze rahat onun yanındayken dıken üstünde yaşıyorum sanki
Uzaklaştırma al nolur

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Senden de Allah razı olsun aman canım bu aralar çocuklarına çok dikkat et görüştüreceksen bile onlarla yalnız bırakma yalnız görüşme sakın yanında baban abin biri olsun, çok geçmiş olsun bizde covid olduk valla hastalık dolu Rabbim hepimize şifa versin
Ben düşünmekten canım kafayı yicem esımden bahsettiğim zaman tıtreme gırıyor bana arıyor benı diyorum bende hastayım diyor hep hastasın ne bıcım karısın hangı kadın annesınde 5 gün fln kalıyor benden uzak duruyosun bende senın yüzünden kendımi dısarı atıyorum benım agzımdan kan gelıyor burnumdan geliyor ben senin gibi yapmıyorum dedım gel hastaneye gidelim diyor yok gitmicem hastanenız bitmiyor diyor morelımı bozdu yine ağladım

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ben düşünmekten canım kafayı yicem esımden bahsettiğim zaman tıtreme gırıyor bana arıyor benı diyorum bende hastayım diyor hep hastasın ne bıcım karısın hangı kadın annesınde 5 gün fln kalıyor benden uzak duruyosun bende senın yüzünden kendımi dısarı atıyorum benım agzımdan kan gelıyor burnumdan geliyor ben senin gibi yapmıyorum dedım gel hastaneye gidelim diyor yok gitmicem hastanenız bitmiyor diyor morelımı bozdu yine ağladım
Bak bu ajitasyonlara manipülelere sakın gelme kaç yaşında adam o senin çocuğun değil karısısın diye sana zarar veren adama bakmak zorunda değilsin.Hastaneye mastaneye diye gidersin edersin tutar kolundan sana bir şey yapar elinde kalırsın o 2 masum bebek anasız babasız ortada kalır o iki masuma günah

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
bu ajitasyonlara manipülelere sakın gelme kaç yaşında adam o senin çocuğun değil karısısın diye sana zarar veren adama bakmak zorunda değilsin.Hastaneye mastaneye diye gidersin edersin tutar kolundan sana bir şey yapar elinde kalırsın o 2 masum bebek anasız babasız ortada kalır o iki masuma günah
Canm annemle konuştum herşeyi ben anladı görümcemle konuşurken konusmaların hepsını duydu ağlayarak anlattım anneme annemde baban şimdilik duymasın yoksa olay buyür sımdı beraber halletcez dedı eşime dedım sen kullanıyosun ben herseyın farkındayım dedım nasıl farkındasın dedı bir takım şeyler gördüm dedım kasanda dedı söz bıdaha ıcmıcem kullanmıcam kasanın anahtarıda sende dursun dedi ilk gör düğün gıbı neden gelıp bana söylemedin dedi nasıl söyliyim dedım korkuyorum senden dedım ya bana bısey yaparsan dıye korktum dedım insan nasıl kocasından korkar dedı nıye korkuyosun dedı saçmalıyosun dedı ben sacmalamıyorum dedım sana ne olmuş sen böyle olmuşsun diyor sen beni sevmiyosun dıyor bana bende dedım bu konuyu akşam konuşcaz tedavi olmasını isticem

Tüm sayfalar yüklendi.