Sorum var Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisaazraebru tarafından oluşturulan Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 791 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var
Konbuyu başlatan melisaazraebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan balkizim

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kendı kızına asla dermi öyle bişey bana gelınce dört duvar arasında oğluyla yaşayan benim ben çekiyorum onu kımse değil dınlemıcem canım onu onu dinledim bu zamana kadar sesimi çıkarmadım oğluna karsı oğlu kendini aştı yeter artık bende insanım vallahi canım artık ne olursa olsun umrumda değil hıc
Aynen boşa zaman kaybettirdi kaynanan sana, eşinin daha aklı yerindeyken ayrılsaydın belki de şimdiye peşini bırakmıştı ya da başkalarına salça olmuştu

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Aynen boşa zaman kaybettirdi kaynanan sana, eşinin daha aklı yerindeyken ayrılsaydın belki de şimdiye peşini bırakmıştı ya da başkalarına salça olmuştu
Bişey yapamaz kocası kimse sahipsiz değil bu kizin gözünü korkutmuş herkes boşanıyor sonuçta

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Canım dua ediyorum İnşallah karşısına baskası çıkar da kurtulurum ondan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bişey yapamaz kocası kimse sahipsiz değil bu kizin gözünü korkutmuş herkes boşanıyor sonuçta
Beni ıkı yıldır korkutuyor şimdi aklım basıma geldi canım bızde boşanma yok boşanma olursa senıde kendımı de öldürürüm falan da filan da

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kaynanası yüzünden hep, kadın kendi keyfini düşünüyor aman bize bulaşmasın diye bu kızcağızın başına atıyor.Adamın bağımlılığı arttıkça paranoyası arttı.İlk zaman anası babası tutup kolundan tedaviye götürseydi ya da bu arkadaşı salsaydı hem bu şiddeti korkuları yaşamayacaklardı küçücük kızlarıyla hem adam bekar hayatına alışacak belki de peşini bırakacaktı.Şimdi adamın çekmekten beyin hücreleri öldü pimi çekilmiş bombaya döndü Allah sorsun hesabını
Canım dua ediyorum İnşallah karşısına baskası çıkar da kurtulurum ondan

Beni ıkı yıldır korkutuyor şimdi aklım basıma geldi canım bızde boşanma yok boşanma olursa senıde kendımı de öldürürüm falan da filan da
İnşAllah canım ya arayan mevlasını da bulur belasını da bunlar da dört nala arıyorlar, Rabbim hayırlısını versin biz ve evlatlarımız için 🤲 başka birinin de günahına girmesinler kendi müstehaklarını Allahtan bulsunlar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar sürekli aynı postu açıyorum eşim hakkında bılıyorum sürekli aynı şeyleri diyorum burda böyle yazıp anlatmasam içime atarak çok kötü oluyorum düşüne düşüne kafayı yicem artık Eşim madde bağımlısı bagımlıyıda gecmıs bence onun 1 hafta önce benı cok kötü dövdü nereye uğradığımı sasırdım dövme sebebı de klıma bozulmustu servısı aradım esım de o sıra uyandı uykusu bölünmüş dıye kalktı küçük kızım kucagımdayken kafama kafama vurdu sonra bacagımdakı etı eliyle çevirdi bir sürü hakaretler etti o gun babamı cagırcaktım babama bısey yapar dıye çağıramadım ve şu an anneme geldım annemdeyım nasıl anlatıcam onlara bilmiyorum şu an güvendeyim ıkı kızım da dünden berı hastalar çocuklarla ilgilenme yok bisey yok benı sucladı sen hasta ettin bakamadın oruç tutuyorum diye laf ediyor çok karışıyor bana bana gözlerinin altı mor balemı cektın dıyor bana ben her boku ıcerım benım gözlerim öyle değil dedı hakaretler etti aıleme nasıl anlatıcam onu düşünüyorum o eve dönmek istemiyorum
Uzaklaştırma kararı al , darp raporu al bunu kendinize yapmayın en basiti bunu evlatlarınıza yapmayın onların bir suçu uok , uzaklaştırma al darp raporu al yanına yaklaşamasın telefonuna kafes uygulamasını indir , sana dokunduğu an bas ona , görsün bir dünya kaç bucak şerefsiz haysiyetsiz ya

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Kaynanası yüzünden hep, kadın kendi keyfini düşünüyor aman bize bulaşmasın diye bu kızcağızın başına atıyor.Adamın bağımlılığı arttıkça paranoyası arttı.İlk zaman anası babası tutup kolundan tedaviye götürseydi ya da bu arkadaşı salsaydı hem bu şiddeti korkuları yaşamayacaklardı küçücük kızlarıyla hem adam bekar hayatına alışacak belki de peşini bırakacaktı.Şimdi adamın çekmekten beyin hücreleri öldü pimi çekilmiş bombaya döndü Allah sorsun hesabını

İnşAllah canım ya arayan mevlasını da bulur belasını da bunlar da dört nala arıyorlar, Rabbim hayırlısını versin biz ve evlatlarımız için 🤲 başka birinin de günahına girmesinler kendi müstehaklarını Allahtan bulsunlar
Çok doğru dıyosun Amin canım benım tedavı olmasını isticem eğer olmazssa bosanıcam gerekırse uzaklaştırma kararı alıcam

Uzaklaştırma kararı al , darp raporu al bunu kendinize yapmayın en basiti bunu evlatlarınıza yapmayın onların bir suçu uok , uzaklaştırma al darp raporu al yanına yaklaşamasın telefonuna kafes uygulamasını indir , sana dokunduğu an bas ona , görsün bir dünya kaç bucak şerefsiz haysiyetsiz ya
Doğru dıyosun canım aynen öyle yapıcam kadesi indirdim bıdaha sessız kalmıcam yeter artık oyuncağı olarak görüyor beni ama artık oyuncağı olmıcam bu hayatı bu şekilde yaşamak istiyorsa yasasın tek basına

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Çok doğru dıyosun Amin canım benım tedavı olmasını isticem eğer olmazssa bosanıcam gerekırse uzaklaştırma kararı alıcam

Doğru dıyosun canım aynen öyle yapıcam kadesi indirdim bıdaha sessız kalmıcam yeter artık oyuncağı olarak görüyor beni ama artık oyuncağı olmıcam bu hayatı bu şekilde yaşamak istiyorsa yasasın tek basına

Bence hazır kurtulmuşken hiç tedaviye falan aldanıp dönme sigarayı bile bırakabilen o kadar azken bunu tamamen bırakabilen bilemiyorum yani.Hem hangi belgeseli izlesem röportaj yapılan insanlar hep 2 sene bıraktım yok bi sene bıraktım yeniden başladım diye anlatıyor
IMG_4317.png
IMG_4318.jpeg

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Evet çok doğru canım kaynanamla konuştum bugun diyor bırak inşallah ıcerı alırlar kafana bişey takma dıyor ya hıc mı düşünmüyosun kadın ya sinir anında bana bişey yapsa çocuklara bişey yapsa ve bır yerde okudum madde bağımlısı bır kişi sinir anında cınnet gecırıp annesının kafasını kesmıs ve bır yerde daha okudum çocuğun biri kişi evınde maddeyı kullanırken çocuğu dumanından mı artık buharından mı ne ölmüş çocuk ben kendımı ve çocuklarımı birdaha o rıske atmıcam aılem de zaten öğrense boşan derler tedavı dahı olcam derse bıle vermezler beni

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Evet çok doğru canım kaynanamla konuştum bugun diyor bırak inşallah ıcerı alırlar kafana bişey takma dıyor ya hıc mı düşünmüyosun kadın ya sinir anında bana bişey yapsa çocuklara bişey yapsa ve bır yerde okudum madde bağımlısı bır kişi sinir anında cınnet gecırıp annesının kafasını kesmıs ve bır yerde daha okudum çocuğun biri kişi evınde maddeyı kullanırken çocuğu dumanından mı artık buharından mı ne ölmüş çocuk ben kendımı ve çocuklarımı birdaha o rıske atmıcam aılem de zaten öğrense boşan derler tedavı dahı olcam derse bıle vermezler beni
Benimki cebine koymuş ceketi sandalyeye asmış benim kız o zamanlar emekliyor daha sen git cebini karıştır elinden aldım bu ne diye içeride yemek yapıyor falan olsam belki ağzına atacak Allahım korudu düşündükçe içime sıkıntı giriyor aklıma geldikçe midem gerçek anlamda stresten bulanıyor Allahıma binlerce kez şükürler olsun o kurtardı kızımı.Ölürüm yine de onunla aynı eve girmem bir daha Allahım yanımızda olsun iyi insanlarda karşılaştırsın kötüleri uzak etsin çocuklarımızı korusun ne kadar Allaha şükretsem az geliyor o kadar kendimi borçlu hissediyorum o kadar şanslı hissediyorum ki şahsen ben bir daha hayatta kızımı bile isteye o riske atmam

Tüm sayfalar yüklendi.