Sorum var Anneler yardımcı olun

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 tarafından oluşturulan Anneler yardımcı olun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 285 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler yardımcı olun
Konbuyu başlatan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Buyukler esnemek nazardan derler. Gazini sadece omzunda degil, dizinde ya da kolunda da ciksrsbilirsin daha iyi cikiyor ve gaz damlasi da kullanabilirsin. Gazini atamadiysa o yuzden de kusmus olabilir. Benim cocugum oyleydi ve asiri gazi vardi.
Geçmiş olsun bacım

Merhaba esnemek nazaR der hep annem gazı da mı var ? Gazını çıkaramadığı için kusar canım birde da salgın var Kaç aylık bu arada
10 bucuk
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Buyukler esnemek nazardan derler. Gazini sadece omzunda degil, dizinde ya da kolunda da ciksrsbilirsin daha iyi cikiyor ve gaz damlasi da kullanabilirsin. Gazini atamadiysa o yuzden de kusmus olabilir. Benim cocugum oyleydi ve asiri gazi vardi.
Geçmiş olsun bacım
Anladim cnm

Geçmiş olsun bacım
Anladim cnm

Geçmiş olsun bacım
Kendisi gazını cikartiyor

Merhaba esnemek nazaR der hep annem gazı da mı var ? Gazını çıkaramadığı için kusar canım birde da salgın var Kaç aylık bu arada
Kendisi gazını cikartiyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar