Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sol taraf daha iyimiş yatabiliyorsan öyle yap ben iki tarafada yatıyorum ama sol tarafa yatınca bebek daha çok hareket ediyor uykuya dalamıyorum sağa yatıyorum
Sol taraf daha iyimiş yatabiliyorsan öyle yap ben iki tarafada yatıyorum ama sol tarafa yatınca bebek daha çok hareket ediyor uykuya dalamıyorum sağa yatıyorum
Bu ben valla ilk baya haraket etsin diye sola yatıyorum baktım ben uyuyamıyorum direk sağa dönüyorum yine haraket ediyor ama yapacak bir şey yok oda öyle rahat ediyor sanırım
Sağa veya sola yatin diyorlar doktorlar sırt üstü yatmak rahme baski yapicagi kan dolaşımını ektileyecegi icin annenin tansiyonunu dusurebikir uzun süre yatmayin sirt üstü demelerinin sebebi bu canim yuz ustu uyumak zaten yasak bende sağıma yatinca rahat ediyorum soluma uyuyunca gogsum sıkışıyor sanki