Sorum var Anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 417 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 4 ay 13 günlük sütüm azalıyor ne yapmam lazım denemediğim yol kalmadı süt arttırıcı damlalar da kullanıyorum yine işe yaramıyor bebeğim emdikçe ağlamak krizlerine giriyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bebeğim 4 ay 13 günlük sütüm azalıyor ne yapmam lazım denemediğim yol kalmadı süt arttırıcı damlalar da kullanıyorum yine işe yaramıyor bebeğim emdikçe ağlamak krizlerine giriyor
Yaş incir, dut hoşafı tüket kuzum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli .
Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Her gün 1 bardak pekmez iç canım sade maden suyu da iyi süt yapıyor bunları da dene inşallah şifa olur 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar