Sorum var Yerleşme olabilir mi?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa621 tarafından oluşturulan Yerleşme olabilir mi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 44 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yerleşme olabilir mi?
Konbuyu başlatan Doğa621
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Doğa621

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba. Reglim kendimi bildim bileli düzensiz olur. En son subay ayında 5 inde olmuştum. Suan Martın 19’u. Ve akşam üzeri pembe lekeye benzer şekilde geldi. Konuyu araştırdım biraz tedirgin oldum açıkcası. Üstünden 3 4 saat geçti bu sefer akıntı kahverengi olarak geldi. Genelde yerleşme akıntısı regl olmadan önce gelirmiş. Fakat benim zaten düzensiz olduğu icin buraya sizlere danısmak istedim.

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba. Reglim kendimi bildim bileli düzensiz olur. En son subay ayında 5 inde olmuştum. Suan Martın 19’u. Ve akşam üzeri pembe lekeye benzer şekilde geldi. Konuyu araştırdım biraz tedirgin oldum açıkcası. Üstünden 3 4 saat geçti bu sefer akıntı kahverengi olarak geldi. Genelde yerleşme akıntısı regl olmadan önce gelirmiş. Fakat benim zaten düzensiz olduğu icin buraya sizlere danısmak istedim.
5 şubat ve 19 mart diyorsun arada uçurum fark var bu kadar düzensiz olması tuhaf belki hamilesindir ama biz kesin bilgi veremeyiz ki tahminlere göre de hareket edilmez kan vermen en iyisi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar