Annişler bişiy farkettim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Annişler bişiy farkettim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,666 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annişler bişiy farkettim
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Oğlumun hep ayakları solumda bir yada ikisefer döndünü yer deiştrdini hissettdim biadhada aymı yerimdem oynamıo yani ayakları kafası aymı yerde oluor birde maşşalh cok hareketli nstde kalbini dinletmedi 😁
Maşallah canım benim kızımda çok hareketli idi doğdu şu an dokuz aylık olucak öyle hareketli karnımda olduğu gibi🤭

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Oğlumun hep ayakları solumda bir yada ikisefer döndünü yer deiştrdini hissettdim biadhada aymı yerimdem oynamıo yani ayakları kafası aymı yerde oluor birde maşşalh cok hareketli nstde kalbini dinletmedi 😁
Biz daha nst ye girmedik ama iyice hareketlendi içerde takla atar gibi oluyor içerden bi gıdıklanma geliyo bana gülmeden edemiyorum 😂

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
😂😂 Daha şimdiden belli baya hareketli aktif bir bebek olacak maşallah minik adama 🤗🧿🥰🥰
Cekicem var bu cocuktan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maşallah kuzum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Wmin kuzum inşllah 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maşallah kuzum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Wmin kuzum inşllah 😊
Biz daha nst ye girmedik ama iyice hareketlendi içerde takla atar gibi oluyor içerden bi gıdıklanma geliyo bana gülmeden edemiyorum 😂
😊😊

Tüm sayfalar yüklendi.