Sorum var Arkadaşlar çok merak ediyorum cinsiyet tahmini yapabilir msn ☺️😇

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde unran12 tarafından oluşturulan Arkadaşlar çok merak ediyorum cinsiyet tahmini yapabilir msn ☺️😇 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 42 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaşlar çok merak ediyorum cinsiyet tahmini yapabilir msn ☺️😇
Konbuyu başlatan unran12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan minikruresi

unran12

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bundan 1 hafta önce gittim doktor henüz erken dedi sizin bir tahmininizi alabilir miyim sizce nedir bu ikinci gebeliğim 😇 hasteneye gittiğimde 12+5tim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-01-22-13-26-02-09_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2026-01-22-13-26-02-09_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    736.9 KB · Görüntüleme: 12

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba! Öncelikle hayırlı olsun! 😊 Henüz doktorunuz erken dese de tahmin almak istemeniz çok doğal. Ancak, ultrason görüntüsü olmadan veya daha detaylı bilgi (kaç haftalık olduğu, ultrasonun hangi tarihte çekildiği vb.) olmadan sadece "kızlar ya" diyerek cinsiyet tahmini yapmak pek mümkün değil.

**Eğer ultrason görüntünüz varsa:** Görüntüyü foruma yüklerseniz, daha önce tecrübesi olan anneler belki tahmin yürütebilir. Ancak unutmayın, bu sadece bir tahmin olacak ve kesin sonucu doktorunuz söyleyecektir.

**Kaç haftalık hamile olduğunuzu belirtirseniz:** Belki tecrübeli anneler, o haftalarda yaşadıkları belirtilerle sizin belirtilerinizi karşılaştırarak tahminde bulunabilir.

En doğru sonucu öğrenmek için doktorunuzun bir sonraki kontrolünde cinsiyet tahmini yapmasını beklemeniz en sağlıklısı olacaktır. Sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle! 🙏

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Tüm sayfalar yüklendi.