Sorum var Arkadaslar napacam

• Konbuyu başlatan Asya akin
  • Toplam 89 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asya akin tarafından oluşturulan Arkadaslar napacam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,323 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaslar napacam
Konbuyu başlatan Asya akin
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Atlasim

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Bir sebeb veremiyor doktorlar,aslinda hic bir sorun yok iki tarafta da ama olmuyor demek
bi nevi gen uyuşmazligi benim dayim yengemle 30 senedir evli maşallah onlara cocuklari olmuyo doktor ikisindede sorun olmadigini başka biriyle evlenirlerse cocuklari olacagini söyledi ama dayim eşini cok sevdigi icin asla bwşka kadinla evlenmem dedi ayni zamanda yengemde ayni şeyi soyledi ve şimdi birbirleriñi deli gibi seviyolar birgun bile ayri yapamiyolar maşallah subhanallah

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
bi nevi gen uyuşmazligi benim dayim yengemle 30 senedir evli maşallah onlara cocuklari olmuyo doktor ikisindede sorun olmadigini başka biriyle evlenirlerse cocuklari olacagini söyledi ama dayim eşini cok sevdigi icin asla bwşka kadinla evlenmem dedi ayni zamanda yengemde ayni şeyi soyledi ve şimdi birbirleriñi deli gibi seviyolar birgun bile ayri yapamiyolar maşallah subhanallah
Maşallah simdi öyle çift asla yok asla evlatlık almayı dusundulermi

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Tup bebek te taramalı gen testi yapip,sağlıklı genleri bulabiliyorlar, nadiren de bulunamıyor hic döllenme bile olmuyir,rabbim nasip eder ins,

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Tup bebek te taramalı gen testi yapip,sağlıklı genleri bulabiliyorlar, nadiren de bulunamıyor hic döllenme bile olmuyir,rabbim nasip eder ins,
her şey yaptilar aşilama tup bebek gen testi hepsini yaptilar ama bi türlu olmadi cok zenginlerdi 4 5 tane evleri arabalari vardi hepsini tedavi icin sattilar ama olmayinca olmuyo dayimda yengemde artik birakti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maşallah simdi öyle çift asla yok asla evlatlık almayı dusundulermi
evlatlik bi ara düşunduler baş vuru yaptilar ama oda olmadi nasip değilmiş dediler şimdi kari koca tek başlarina cocuk yok torun yok tek başinalar

Mia

Kayıtlı Üye
rank
her şey yaptilar aşilama tup bebek gen testi hepsini yaptilar ama bi türlu olmadi cok zenginlerdi 4 5 tane evleri arabalari vardi hepsini tedavi icin sattilar ama olmayinca olmuyo dayimda yengemde artik birakti

evlatlik bi ara düşunduler baş vuru yaptilar ama oda olmadi nasip değilmiş dediler şimdi kari koca tek başlarina cocuk yok torun yok tek başinalar
Rabbimin imtihani gercekten,bol sabir versin..yokluğu zor yaşayan biri olarak anlıyorum onlari..

Atlasim

Kayıtlı Üye
rank
Iyi akşamlar arkadaşlar 7sene oldu çocuğum olmuyor eşim seni artık istemiyorum diyor boşanacam diyor eşimi çok seviyorum o kadar caresizimki boşanmak istemiyorum istemiyormuş 😔😔😔😔 beni asla diyor
HerseyAllahtan cnm esininki terbiyesizlik

Nalet olsun bunlara nasıl bir zihniyete sahipler evlenirsin aaa hemen çocuk yaptı geç yaparsın çocuk olmuyormu ne kadar igrencler
Her halta burunlarini sokmasa ölürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...