Sorum var Arkadaslar napacam

• Konbuyu başlatan Asya akin
  • Toplam 89 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asya akin tarafından oluşturulan Arkadaslar napacam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,362 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaslar napacam
Konbuyu başlatan Asya akin
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Atlasim

Bayanmutluu

Kayıtlı Üye
rank
Iyi akşamlar arkadaşlar 7sene oldu çocuğum olmuyor eşim seni artık istemiyorum diyor boşanacam diyor eşimi çok seviyorum o kadar caresizimki boşanmak istemiyorum istemiyormuş 😔😔😔😔 beni asla canm buda onun sinavi belki ona bi gun cocuk nasip olacak ama o cocuk onun cezasi olacak bilemeyiz. Sevilmedigin yerde durmak zulumdur bosnairsan daha az uzulu4sun emin ol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Inferfilite teshissebepsiz infertilitemi ? Sorun ne bana da sebepsiz infertilite dendi ama lapatoskopi ve histereskopi oldum rahmim darmia amelyat olmadan da ortaya cikmiyor . Duzelttiler hamileyim simdi cok sukir bence osn savasini ver elindne geleni yap baktin olmuyor mutlulugunu bi adama baglama seni caresiz buldugu icin v3 aurkeli elinin altind ahazr bulacagi icin kiymet vermiyor

Elif.

Kayıtlı Üye
rank
Iyi akşamlar arkadaşlar 7sene oldu çocuğum olmuyor eşim seni artık istemiyorum diyor boşanacam diyor eşimi çok seviyorum o kadar caresizimki boşanmak istemiyorum istemiyormuş 😔😔😔😔 beni asla diyor
Çocuk için bosanilmaz benim 2 yıl olmadı kuzenimin 3 yıl olcak yengemin 11 yıl olcak nerdeyse rabbim vermiyorsa vardır bildiği buda siisn sınavınız eşinizin düşüncesi yanlış

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
Iyi akşamlar arkadaşlar 7sene oldu çocuğum olmuyor eşim seni artık istemiyorum diyor boşanacam diyor eşimi çok seviyorum o kadar caresizimki boşanmak istemiyorum istemiyormuş 😔😔😔😔 beni asla diyor
Ayy kiymam allah yardimcin olsun canim benim bi görümcem vardi oda 4yil evliydi hamile kalamiyordu her yoluu denedi ne varsa en son bi doktor buldular izmitmiydi ne tam hatırlamıyorum ama istanbul disiydi yani ona gitti 3ay icinde hamile kaldı ama en kotusede çocuğunu 8aylikken karninda kaybetti malasef hipertansiyon vurdu suan bosandi allajtam umidini kesme bol dua et allah kocani da islah etsin sonucta sen onun namususun helalisin allah yardimcin olsun cnm

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ayy kiymam allah yardimcin olsun canim benim bi görümcem vardi oda 4yil evliydi hamile kalamiyordu her yoluu denedi ne varsa en son bi doktor buldular izmitmiydi ne tam hatırlamıyorum ama istanbul disiydi yani ona gitti 3ay icinde hamile kaldı ama en kotusede çocuğunu 8aylikken karninda kaybetti malasef hipertansiyon vurdu suan bosandi allajtam umidini kesme bol dua et allah kocani da islah etsin sonucta sen onun namususun helalisin allah yardimcin olsun cnm
Amin canım senin görümcen niye boşandı yoksa kocasını bosadi

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım senin görümcen niye boşandı yoksa kocasını bosadi
Yok cnm gorumcem hamilken zaten yanimza geldi evden kacti geldi kocasida oesinden gelmedi dedi nasil gittiysen ole geliceksin hamileydiya oyuzden hep derdi mecbursun fln sonra kiz strese gire gire cocuk karninda ölmüş haberi yol baya bi şişti heryeri bizde sandik normaldir ama demek cocuk gittikce zehirliyormus onu yani bi iki gun daha gec gitseydi oda ölucekti cok sulur bisey olmadi cikar cikmaz bosanma davasi actisuan nişanlı ve almaya gelin gidiyor cok mutlu

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar