Sorum var Arkadaslar napacam

• Konbuyu başlatan Asya akin
  • Toplam 89 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asya akin tarafından oluşturulan Arkadaslar napacam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,358 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaslar napacam
Konbuyu başlatan Asya akin
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Atlasim

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Iyi akşamlar arkadaşlar 7sene oldu çocuğum olmuyor eşim seni artık istemiyorum diyor boşanacam diyor eşimi çok seviyorum o kadar caresizimki boşanmak istemiyorum istemiyormuş 😔😔😔😔 beni asla diyor
Allah yar ve yardımcın olsun canım 🙏 çocuğunuzun olmamasının sebebi ne söylemek istemezsen sen bilirsin

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Iyi akşamlar arkadaşlar 7sene oldu çocuğum olmuyor eşim seni artık istemiyorum diyor boşanacam diyor eşimi çok seviyorum o kadar caresizimki boşanmak istemiyorum istemiyormuş 😔😔😔😔 beni asla diyor
Ne demek istemiyor ya sorun kesin sende mi hey Allahım ya hadi diyelim sorun sende değil onda ne olacaktı o zaman sende onu istemiyorum diyip başkasına mi gidicektin biraz empati yapsın sorun bayanda olunca kapı önü ama erkekte olunca ne olcak birşey yok derler bu insanları anlamıyorum gerçekten hele aileni hiç anlamıyorum ya namusunla evlenmisin rabbim nasip etmemiş çocuk ola bilir namussuzluk yapıp koca evinden ayrilmiyorsun ki yada kendin zevkin yüzünden ayrilmiyorsun ki adam istemiyor ne demek ailen istememesi inan şuan çok sinirlendim kuzum ya eşinle konuş oluyorsa olur olmazsa olmasın yuvanız ailene gelicek olursam hiç gitme istemiyorslrsa elinde varsa bir meslek çalış ayakların üstünde dur biz güçlü kadinlarz kuzum rabbim kimseye muhtaç etmesin inşallah birde kendi görünsün doktora belki onda bir sorun var

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum kimseye boyun egeme kadın sığınma evine git kafanı topla sana iş bile buluyorlar sen kimseiz değilsin
Kesinlikle canım, ailen eskiler gibi belli ki,arkanda duran yoksa sığın devlete,yalniz değilsin,elbet anlarlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Inferfilite teshisi
Ee o zman sebebi bile yok canim,nasil bilebilir ki belki ondan kaynaklı olmuyor..sebepsiz yani Allah nasip etmemiş simdi,senin elinde olan birsey degil ki

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kesinlikle canım, ailen eskiler gibi belli ki,arkanda duran yoksa sığın devlete,yalniz değilsin,elbet anlarlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ee o zman sebebi bile yok canim,nasil bilebilir ki belki ondan kaynaklı olmuyor..sebepsiz yani Allah nasip etmemiş simdi,senin elinde olan birsey degil ki
o teşhis ne demek canım tam olarak

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar