Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iyi akşamlar arkadaşlar 7sene oldu çocuğum olmuyor eşim seni artık istemiyorum diyor boşanacam diyor eşimi çok seviyorum o kadar caresizimki boşanmak istemiyorum istemiyormuş beni asla diyor
Iyi akşamlar arkadaşlar 7sene oldu çocuğum olmuyor eşim seni artık istemiyorum diyor boşanacam diyor eşimi çok seviyorum o kadar caresizimki boşanmak istemiyorum istemiyormuş beni asla diyor
Ne demek istemiyor ya sorun kesin sende mi hey Allahım ya hadi diyelim sorun sende değil onda ne olacaktı o zaman sende onu istemiyorum diyip başkasına mi gidicektin biraz empati yapsın sorun bayanda olunca kapı önü ama erkekte olunca ne olcak birşey yok derler bu insanları anlamıyorum gerçekten hele aileni hiç anlamıyorum ya namusunla evlenmisin rabbim nasip etmemiş çocuk ola bilir namussuzluk yapıp koca evinden ayrilmiyorsun ki yada kendin zevkin yüzünden ayrilmiyorsun ki adam istemiyor ne demek ailen istememesi inan şuan çok sinirlendim kuzum ya eşinle konuş oluyorsa olur olmazsa olmasın yuvanız ailene gelicek olursam hiç gitme istemiyorslrsa elinde varsa bir meslek çalış ayakların üstünde dur biz güçlü kadinlarz kuzum rabbim kimseye muhtaç etmesin inşallah birde kendi görünsün doktora belki onda bir sorun var
kefenle ble gelmem artık o eve de noktayı koy dik dur aciz gibi davranma canım güçlü olduğunu göster git kadın ığınma evine hayatını düzene kurana kadar orda yaşa
Ee o zman sebebi bile yok canim,nasil bilebilir ki belki ondan kaynaklı olmuyor..sebepsiz yani Allah nasip etmemiş simdi,senin elinde olan birsey degil ki
Kesinlikle canım, ailen eskiler gibi belli ki,arkanda duran yoksa sığın devlete,yalniz değilsin,elbet anlarlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ee o zman sebebi bile yok canim,nasil bilebilir ki belki ondan kaynaklı olmuyor..sebepsiz yani Allah nasip etmemiş simdi,senin elinde olan birsey degil ki