Sorum var Arkadaslar napacam

• Konbuyu başlatan Asya akin
  • Toplam 89 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asya akin tarafından oluşturulan Arkadaslar napacam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,487 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaslar napacam
Konbuyu başlatan Asya akin
Başlangıç tarihi
Cevaplar 62
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 6
Son Mesaj Yazan Atlasim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ailende bi değişikmiş, kızının istenmeyen yerde durmasını nasıl kabul ederler. Sevme kardeşim o adam senin sevgine layık biri değil anlaşılan..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kesin elalem ne der düşüncesiyle istemiyorlar genelde öyle oluyor
aklıma geldi benimde mervem cidden ne denir bu durumda bilmiyorum

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Iyi akşamlar arkadaşlar 7sene oldu çocuğum olmuyor eşim seni artık istemiyorum diyor boşanacam diyor eşimi çok seviyorum o kadar caresizimki boşanmak istemiyorum istemiyormuş 😔😔😔😔 beni asla diyor
Canım boşver üstüne düşme salak beni sinir etti hayat çocuktan ibaret değilki. Kendini ona mecbur gibi his bıraktırma daha çok konuşur. Kaynanalar felan iyiyse onunla bı konuş beni bu konuşması kırıyor evliliği zedeliyor de.Tabi olsa farklı olurda belki zamanı var. Eşinle bı muayene ol belki eşinde sorun vardır.

A

Asya akin

Guest
Intihar edecem yolum sonun yok ailem bile istemiyor nereye giderim naparim mesleğim bile yok

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Iyi akşamlar arkadaşlar 7sene oldu çocuğum olmuyor eşim seni artık istemiyorum diyor boşanacam diyor eşimi çok seviyorum o kadar caresizimki boşanmak istemiyorum istemiyormuş 😔😔😔😔 beni asla diyor
Hey allahimmm yaa,sıkma canim canını veren de Allah alan da,senden ayrılınca çocuğu olacağına emin mi acaba? Seni her türlü seven birisi ile olmani isterim,bu yüzden bırakacaksa iyi düşün kendin için ayril öyle insandan..benimde olmadi 7 sene ve yeni tedavi sonucu oldu,sorunun kimde olduğu inan onemli degil,ben eşime dedim çocuk olsa ,olmasa da seni seviyorum dedim,hep birbirimize destek olduk,rabbim nasip etti tedavi sonucu suan hamileyim,herseyden once destek önemli..sana öyle diyen adam cocuk olunca seni sevecek mi ? Emin misin? Oyle bir sevgi ister misin,cok iyi düşün kuzum,allah yardımcın olsun💕

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canım boşver üstüne düşme salak beni sinir etti hayat çocuktan ibaret değilki. Kendini ona mecbur gibi his bıraktırma daha çok konuşur. Kaynanalar felan iyiyse onunla bı konuş beni bu konuşması kırıyor evliliği zedeliyor de.Tabi olsa farklı olurda belki zamanı var. Eşinle bı muayene ol belki eşinde sorun vardır.
katılıyoeum çocuk olmuyor diye bizim toplumun geneli kadında sorun var gözüile bakılıyır aslında ne kadar yanlış bir düşünce

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...