Sorum var Arkadaslar napacam

• Konbuyu başlatan Asya akin
  • Toplam 89 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asya akin tarafından oluşturulan Arkadaslar napacam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,492 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaslar napacam
Konbuyu başlatan Asya akin
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Atlasim

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Iyi akşamlar arkadaşlar 7sene oldu çocuğum olmuyor eşim seni artık istemiyorum diyor boşanacam diyor eşimi çok seviyorum o kadar caresizimki boşanmak istemiyorum istemiyormuş 😔😔😔😔 beni asla diyor
Allah yardımcın olsun canım benim seni istemeyeni sırf çocuk için evleneni sende isteme pişman olan o olur sana birşey olmaz sen hayatına bak boşver üzülmene bile değmez

Alykyk

Kayıtlı Üye
rank
Iyi akşamlar arkadaşlar 7sene oldu çocuğum olmuyor eşim seni artık istemiyorum diyor boşanacam diyor eşimi çok seviyorum o kadar caresizimki boşanmak istemiyorum istemiyormuş 😔😔😔😔 beni asla diyor
Ne üzücü ya Allahim en kısa zamanda sana nasip etsin inşallah çok çok üzüldüm ya benim amcam 25 yıllık evli ve çocuğu yok onlarin da hiç huzuru yok birbirlerine karşı çok ilgisizler bu durum insanı çok çok uzuyo ne yaparsın kimine verir annelik yapmaz bakamaz sokağa çöpe atar kimi de yıllarca evlat hasreti çeker 🙄☹Allah'tandır umudunu kesme inşallah olur Allah büyük canım ❤

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Seviyorum ailem gelme diyor naparim kötü durumdayim
Ailende bi değişikmiş, kızının istenmeyen yerde durmasını nasıl kabul ederler. Sevme kardeşim o adam senin sevgine layık biri değil anlaşılan..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

ya bu ailler neden kızlarının arkasında durmaz acaba anlamıyorumm. elinde mesleğin vs var mı cnım . bazen sevgi yetmiyor işte kuzum
Kesin elalem ne der düşüncesiyle istemiyorlar genelde öyle oluyor

Badegül

Kayıtlı Üye
rank
Benim kuzende aynı şekilde bebesi olmadı kocası üstüne başkasını getirdi kız ağlaya ağlaya döndü annesinin evine şimdi tekrardan evlendi o kdr mutlu ki anlatamam bebişi de olacak belki ALLAH vermiyorsa vardır bir bildiği yol ver gitsin seni daha güzel bir hayat bekliyor bence iyi bir insansın gibime geliyor

A

Asya akin

Guest
Ne üzücü ya Allahim en kısa zamanda sana nasip etsin inşallah çok çok üzüldüm ya benim amcam 25 yıllık evli ve çocuğu yok onlarin da hiç huzuru yok birbirlerine karşı çok ilgisizler bu durum insanı çok çok uzuyo ne yaparsın kimine verir annelik yapmaz bakamaz sokağa çöpe atar kimi de yıllarca evlat hasreti çeker 🙄☹Allah'tandır umudunu kesme inşallah olur Allah büyük kendimi öldürecemmm gircek yerim yok ailem olacak insanlaŕ gelme diyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...