Arkadaşlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Assya tarafından oluşturulan Arkadaşlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 688 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaşlar
Konbuyu başlatan Assya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Assya

Assya

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 4yasindaki oglum birden bire topallamaya başladı sorduğumda topugum agryr diyor baktım hiç bir şişlik kızarıklık vs yok neden olabilir bilgisi olan var mı

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlum şuan beş yaşında ve bende yaşadım 4yasinda sol bacak topallamaya başladı ayakkabıdan dedik deistirdik bı sure sonra tekrar topallama oldu o dizini gösteriyordu. Ozelede devletede götürdüm herseyine iki yandan bakıldı Allah vermesin kanser arastirmasi bile yapıldı çok şükür birşey çıkmadı. Sonuç ya büyüme ağrısı dedi yada pskolejik bebek bekliyormusun die sordu dr yani kardeş gelmesi bazı çocukları fiziken etkiliyormus. Yalnız büyüyordu çocuğum babayı bile az görüyordu sonra kreşe verdim çok şükür bir yıldır yaşamadık öyle bişe hatta kardeşi bile oldu şuan. İnşallah senin oğlunun da yoktur birşeyi.
Merhaba arkadaşlar 4yasindaki oglum birden bire topallamaya başladı sorduğumda topugum agryr diyor baktım hiç bir şişlik kızarıklık vs yok neden olabilir bilgisi olan va

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 4yasindaki oglum birden bire topallamaya başladı sorduğumda topugum agryr diyor baktım hiç bir şişlik kızarıklık vs yok neden olabilir bilgisi olan var mı
Düz taban olabilir.. Kardeşim küçükken ayağım ağrıyor derdi doktora götürdüler düz taban dedi doktor

Assya

Kayıtlı Üye
rank
Canım doktora götür bi baksn bsy yoksa da için rahat eder varsa da erkendn tedavi olur geçmiş olsun
Evet bugünde takip edcem geçmese gotrcm teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim oğlum şuan beş yaşında ve bende yaşadım 4yasinda sol bacak topallamaya başladı ayakkabıdan dedik deistirdik bı sure sonra tekrar topallama oldu o dizini gösteriyordu. Ozelede devletede götürdüm herseyine iki yandan bakıldı Allah vermesin kanser arastirmasi bile yapıldı çok şükür birşey çıkmadı. Sonuç ya büyüme ağrısı dedi yada pskolejik bebek bekliyormusun die sordu dr yani kardeş gelmesi bazı çocukları fiziken etkiliyormus. Yalnız büyüyordu çocuğum babayı bile az görüyordu sonra kreşe verdim çok şükür bir yıldır yaşamadık öyle bişe hatta kardeşi bile oldu şuan. İnşallah senin oğlunun da yoktur birşeyi.
İnsallh kötü bişey yoktur goturucem ben de geçmezse

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Evet bugünde takip edcem geçmese gotrcm teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnsallh kötü bişey yoktur goturucem ben de geçmezse
İnşaallah ama yoktur bence büyüme ağrısı da olabilir cidden hızla boyu uzuyorsa. Rabbim korusun inşallah evlatlarimizi

Assya

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.